Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 11 vienetų alyvuogių (žalios, įdarytos ančiuviais)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų (malta)
- šiek tiek petražolių
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas svogūnų (baltasis)
- 4 vienetai kiaušinių (virti)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius susmulkinti.
Alyvuoges padalinti į 3-4 dalis.
Inde sumaišyti majonezą, garstyčias, labai smulkiai supjaustytą marinuotą agurką ir suberti papriką.
Šią masę sumaišyti su kiaušiniais, alyvuogėmis ir smulkintomis petražolėmis. Pasūdyti, įberti pipirų.
Duoti salotoms 1 val. pastovėti šaldytuve.
Patiekti salotas galima ant stambių prancūziško batono gabaliukų, papuošus petražolėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 11 vienetų alyvuogių (žalios, įdarytos ančiuviais)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų (malta)
- šiek tiek petražolių
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas svogūnų (baltasis)
- 4 vienetai kiaušinių (virti)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius susmulkinti.
Alyvuoges padalinti į 3-4 dalis.
Inde sumaišyti majonezą, garstyčias, labai smulkiai supjaustytą marinuotą agurką ir suberti papriką.
Šią masę sumaišyti su kiaušiniais, alyvuogėmis ir smulkintomis petražolėmis. Pasūdyti, įberti pipirų.
Duoti salotoms 1 val. pastovėti šaldytuve.
Patiekti salotas galima ant stambių prancūziško batono gabaliukų, papuošus petražolėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą