Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 ir 1/4 stiklinės pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (kepimui)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską.
    Įmušame kiaušinį, supilame pieną ir viską gerai išmaišome. Tešla turi būti tirštoka, maždaug kaip spurgų.
    Tada įkaitintą keptuvę patepame sviestu ir kepame blynus.
    Papuošiame braškėmis arba mėlynėmis.
    Skaniausia su medumi.
    Skanaus!

Autorius: Pakšt

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 ir 1/4 stiklinės pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (kepimui)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską.
    Įmušame kiaušinį, supilame pieną ir viską gerai išmaišome. Tešla turi būti tirštoka, maždaug kaip spurgų.
    Tada įkaitintą keptuvę patepame sviestu ir kepame blynus.
    Papuošiame braškėmis arba mėlynėmis.
    Skaniausia su medumi.
    Skanaus!

Autorius: Pakšt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų