Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurotį arba cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite norimo dydžio griežinėliais, nes storeniais nei 1 cm. Iš kiaušinio, miltų ir pieno pasidarykite tešlą, ją pagardinkite druska pagal skonį. Šiame plakinyje voliokite aguročio/ cukinijos skilteles ir kepkite aliejuje ant silnos ugnies tol, kol gražiai parus abi pusės. Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais šviežiais krapais. Skanaus ;)

Autorius: Lijana D.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurotį arba cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite norimo dydžio griežinėliais, nes storeniais nei 1 cm. Iš kiaušinio, miltų ir pieno pasidarykite tešlą, ją pagardinkite druska pagal skonį. Šiame plakinyje voliokite aguročio/ cukinijos skilteles ir kepkite aliejuje ant silnos ugnies tol, kol gražiai parus abi pusės. Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais šviežiais krapais. Skanaus ;)

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų