Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 50 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 50 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakti kiaušinį, supilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną ir sumaišyti. Atskirai išmaišyti miltus, kepimo miltelius ir aguonas, o tada suberti į kiaušinio, sviesto ir kondensuoto pieno masę. Gerai išmaišyti, sukrėsti tešlą į pasirinktą kepimo formą ir kepti 180° C laipsnių temperatūroje, kol prie degtuko nebelimpa tešla. Iškepusį pyragą galima skanauti tiesiog tokį arba perpjovus pusiau pertepti grietinės ir cukraus ar kitokiu pertepimu. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų