Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 2 gramai druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš aliejaus, druskos, 1 kiaušinio, mielių, pieno ir miltų užsiminkykite mielinę tešlą. Palikite, kad pakiltų.
Sumalkite aguonas keletą kartų ir įmaišykite truputį cukraus.
Tešlą iškočiokite, sudėkite aguonas ir susukite į vyniotinuką.
Dėkite į kepimo kepimo popieriumi ištiestą skardą.
Aptepkite 1 kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaiteje apie valandą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 2 gramai druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš aliejaus, druskos, 1 kiaušinio, mielių, pieno ir miltų užsiminkykite mielinę tešlą. Palikite, kad pakiltų.
Sumalkite aguonas keletą kartų ir įmaišykite truputį cukraus.
Tešlą iškočiokite, sudėkite aguonas ir susukite į vyniotinuką.
Dėkite į kepimo kepimo popieriumi ištiestą skardą.
Aptepkite 1 kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaiteje apie valandą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą