Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (dėkite tiek , kad tešla būtų kieta)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (arba margarinas)
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • šiek tiek uogienės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (dėkite tiek , kad tešla būtų kieta)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (arba margarinas)
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • šiek tiek uogienės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Labai skanus pyragas - patiko visiems ragavusiems.
    Cukraus dėjau 0,5 stiklinės, kadangi mano uogienė buvo saldi. Atkreipkite dėmesį ir Jūs - nepadauginkite cukraus.
    Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti grietinę, sodą, ištirpintą margariną bei miltus ir viską suminkyti. Tešla turi būti kieta.
    Šiek tiek palikti tešlos, kurią galėtumėme sutarkuoti ar supjaustyti ant pyrago viršaus, o kitą dalį iškočioti riebalais išteptoje skardoje.
    Taigi, 1 tešlos sluoksnis ir ant viršaus uogienė.
    Tuomet antras tešlos sluoksnis ir vėl uogienė.
    Ir galiausiai patarkuoti (ar supjaustyti mažais gabalėliais) likusią tešlą ir apdėti ant viršaus.
    Kepti apie 50 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    P.S. Įberkite į kiaušinius vanilinio cukraus (jei turite) - gausis geresnis kvapas.
    Mėgaukitės!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų