Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų abrikosų
  • 120 gramų cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 4 gramai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prinokusius abrikosus nuplauti, išvirti ir pertrinti per sietelį.
    Į gautą masę suberti cukrų ir virti, kol masė sutirštės.
    Baltymus suplakti ir sumaišyti su verdančia mase.
    Tada supilti želatiną, ištirpintą vandenyje, viską sumaišyti ir supilti į indelius. Atvėsinti.
    Patiekiant zefyrus, galima juos palaistyti vaisių sultimis arba sirupu su vynu.

Autorius: Vitalija

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų abrikosų
  • 120 gramų cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 4 gramai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prinokusius abrikosus nuplauti, išvirti ir pertrinti per sietelį.
    Į gautą masę suberti cukrų ir virti, kol masė sutirštės.
    Baltymus suplakti ir sumaišyti su verdančia mase.
    Tada supilti želatiną, ištirpintą vandenyje, viską sumaišyti ir supilti į indelius. Atvėsinti.
    Patiekiant zefyrus, galima juos palaistyti vaisių sultimis arba sirupu su vynu.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų