Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Vietoje to,kad uždrausti dėti chemiją į maistą,leidžia ją dėti ir dar nori papildomai apmokestinti?!Taip gali elgtis,tik psichiniai ligoniai,kuriuos kamuoja besaikis pinigų troškinas.
tai jau net pasūdyta mėsa ir lašiniai blogai,pagal pačią valgyt negalima nieko,nebent vištą žalią ir geriau net nepeštą.O pati kaip maitiniesi,ganaisi pievose ?
Kam gamina tokį maistą? Tegul maisto perdirbimo įmonės gamina tokį maistą, nuo kurio nebūtų vėžio ir viskas tuomet bus gerai.
šaunus straipsnis, tv3 su savo straipsniais visai nupušo. nu tai parašykite kaip gaminami lietuviški pieno produktai, o kokios kokybės galima nusipirkti Latvijoje ar Estijoje, ten ir kaina tų pačių produktų mažesnė ir kokybė bent kelis kartus geresnė. apie mėsą. tai ir mėsa, ir sviestas, ir kiaušiniai, ir grynas oras, ir žuvis, viskas kenkia. neėskite lietuviai, aukokite maltos ordinui, ukrainai, benamiams, beglobiams, bestuburiams, beuodegiams ir viskas bus ok.
labai teisingai pastebėjote
labai teisingai pastebėjote
@siaubas "ėsti" kenkia kūnui, geriau saikingai valgyti. aukoti stokojančiam verta ir teisinga. tik aukotiu reikia su meile širdyje, o ne pykčiu spjaudantis.
Mėsos gaminiai kaip diena ir naktis
Mėsos gaminiai kaip diena ir naktis
Parduotuviniai rūkyti mėsos produktai yra ne rūkyti, net teko girdėti kad greičiausiai išmirkyti kažkokiam cheminiam tirpale. Kaimuose žmonės paruoštą mėsą rūkino alksnio malkomis, pabaigai įmesdavo kadagio šakelių. Ir skonis ir kvapas buvo fantastiški. Valgėm su šviežiais agurkėliais, svogūnais, nesirgom ir nebijojom jokių ligų
mūsų vietiniai nuodytojai gamintojai iš tų kur rinkis nuodą lietuvišką bankrutuos. lietuvoje beveik visi mėsos gaminiai prifarširuoti konservantų nitritų e250 e252. na dar būna be jų vaikams kai kurie produktai ir tai ne visi, reik skaityti etiketes
Užtenka. Jau buvo vajus atsisakyti sviesto ir kiaušinių - didina cholesterolio kiekį kraujyje, rekomendavo margariną su transriebalais. Tai tie trans ir buvo kenksmingiausi. O kas vietoj mėsos? Svirpliai? O chitino poveikį žmonėms tyrėte, kiek vėžinių susirgimų tai sukels? Geriau nešertų gyvulių chemija ir jos nekištų į mėsos produktus.
Labiausiai kas kelia vezy, tai tokie straipsniai, kur kisasi i zmoniu asmenini gyvenyma, kur nurodineja ,,rekomendacijos,, vardu, ka, kiek kada, kaip, su kuo, kada, del ko, kodel ko turiu valgyt. eikit jus visi *** ten kur einasi. ka norjau, ta valgygiu.

musu sneliai, ypac kaimo zmones, budavo simtameciai, sveiki, stiprus, nes nebudavo tokiu debilisku straipsniu, nuomones teikeju, valgai ka turi, neisipi***nedavo is maisto, dziaugdavos kad isvis turi kazka ka gali suvalgyt, o dabar siais laikais jau viskas negerai... visi savo nuomone pritaiko kitiems, su gazdinimais, kad turi gyvent pagal kazkokius zoleedzius, nes mant jiem taip geriau.

taip kad gerb. specialistai, eikit jus... valgyti... ir nekiskit savo durnos nuomones kitiems.
@Mantryda Tai kad mūsų seneliai ar tėvai rūkydavo mėsą natūraliai - alksninėmis malkomis, be chemijos jokios. Tai ir skonis ir kvapas būdavo fantastiški.
Gyvenimas didina rizika susirgti veziu. Gal jau baikit spausdini tokius nevykeliu straipsnius
@Gedas Klysti. Tegul tokių straipsnių spausdina kuo daugiau. Žmonės privalo žinot, kad jie yra sąmoningai nuodijami visokiais E ir velniai žino dar kokia chemija. Dar reikia straipsnių apie tai kokia chemija purškiama vaisiai. Dabar parduotuvėse pasirodė persimonai. Tiek IKI tiek Maximoj jie ne oranžinės bet pilkos spalvos, tarsi būtų pelenais apbarstyti
Visur jiems tik vezys vaidenasi.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų