REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Vilnietės įrengtas mažas butas nustebino patį savininką (Eglės Savickaitės nuotr.)

Interjero dizainerė Eglė Savickaitė, kurianti interjero vizualizacijas, ėmėsi projekto Vilniuje. Ji atnaujino butą taip, kad pažiūrėjus nuotraukas iki pasikeitimų ir po jų, sunku pažinti, kad tai yra tie patys namai. 

30

Interjero dizainerė Eglė Savickaitė, kurianti interjero vizualizacijas, ėmėsi projekto Vilniuje. Ji atnaujino butą taip, kad pažiūrėjus nuotraukas iki pasikeitimų ir po jų, sunku pažinti, kad tai yra tie patys namai. 

REKLAMA

Dar prieš buto pirkimą savininkas žinojo, kad jis bus skirtas nuomai, todėl didelių reikalavimų neturėjo. Jam svarbiausia buvo lokacija, patogus aukštas, balkonas bei kvadratūra, šiuo atveju, tai 45 kvadratinių metrų 2 kambarių butas. 

„Biudžetas buvo skirtas 4000 eurų su apdailos medžiagomis ir baldais, todėl apie dizainerių šviestuvus ar baldus teko pamiršti. Įmantrių dizaino sprendimų čia irgi nesistengėme pritaikyti, svarbu buvo iš esmės pakeisti bendrą buto apdailą ir sukurti jaukesnę nuotaiką.

Visas remontas užtruko apie 4 mėnesius. Iš pradžių buvo planuota tik kosmetiškai pagražinti buto būklę ir remonta pabaigti per vieną mėnesį, tačiau darbai užsitęsė gerokai ilgiau.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi visus apdailos darbus atlikome patys su kitų draugų pagalba, ilgiausiai užtruko atnaujinti ir perdažyti sienas, iškloti naujas grindis ir plyteles. Kviestis meistrų nebuvo lėšų, teko ekperimentuoti, kol pasiekėme norimą rezultatą.

REKLAMA

Pirmieji darbai buvo atnaujinus apdailą, sudėti trūkstamus baldus. Tai buvo vienas malonumas. Dalį daiktų, kaip sofa, rašomasis stalas, ar miegamojo komplektas jau turėjome, todėl kitus baldus teko derinti prie prie to, ką turime.

Kadangi buto savininkas yra vaikinas, kuriam artimas šaltas lofto stilius, visame interjere dominuoja juoda spalva ir metalo akcentai, tokie kaip juodi šviestuvai, metalo apdailos kėdės ir staliukai, drabužių kabykla.

Šis butas skirtas nuomai, jaunam ir šiulaikiškam žmogui, todėl sengėmes neapstatyti buto nereikalingais daiktais ar spintomis.

REKLAMA
REKLAMA

Parinkta viena talpi spinta miegamajame, virtuvėje vietoj klasikinio valgomojo stalo parinktas baro stalas, kuris puikiai tinka greitam pavalgymui prieš darbą arba darbo vieta, norint dirbti atsistojus.

Norejom sukurti patrauklų interjerą šiai dienai, neapkraunant jo nereikalingais, brangiais daiktais, ir laikui bėgant vis papildyti interjerą naujomis spalvomis.

Pagrindiniai lietuvių poreikiai atnaujinant ar įsirengiant naują būstą:

Dažniausias pas interjero dizainerius besikreipiančio kliento poreikis antaujinant būstą yra sukurti vientisą ir išbaigtą interjerą. Nuo funkcijų planavimo iki baldų ir apšvietimo parinkimo. Tam puikiai padeda vizualizacijos, kuriose nesunku sukurti būsimą interjero vaizdą Ir viską pamatyti dar nepastatytame būste .

Dažniausiai klientai nori šviesių ir jaukių namų, kuriuse dominuotų natūralios medžiagos, ramios spalvos. Ryškenius akcentus stengiama sukurti dekoro pagalba.

Šiuo atveju šio būsto remontas kainavo 4000 eurų."

Daugiau interjero dizainerės Eglės Savickaitės vizualizacijų rasite čia: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų