REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pasirūpinti savimi ir artimaisiais. Naujausiame horoskope patarimai ir idėjos, kaip išvengti sudėtingų susidūrimų ir palengvinti naujausią savaitę. 

Pats metas pasirūpinti savimi ir artimaisiais. Naujausiame horoskope patarimai ir idėjos, kaip išvengti sudėtingų susidūrimų ir palengvinti naujausią savaitę. 

REKLAMA

AVINAS. Venera reikšmingų įvykių nei gyvenime, nei meilėje nenumato. Puikus metas dirbti su savimi, išmokti kažko naujo, naudingo. Plėsti pažinčių rato nesinorės, apsiribosite bendravimu su senais pažįstamais. Tinkamas laikas norintiems atsisakyti kokio nors žalingo įpročio, pasirūpinti sveikata ir savuoju žavesiu. Žvaigždės padės norintiems atsikratyti viršsvorio.

JAUTIS. Labiausiai norėsis mylėti ir būti mylimiems. Veneros pastūmėti, būsite pasiryžę netikėtiems poelgiams, pavyzdžiui, prisipažinti meilėje. Jūsų santykiuose atsiras daugiau tarpusavio supratimo ir nuoširdumo, todėl būsite mažiau konfliktiški ir dirglūs. Nestigs ir kūrybinių iniciatyvų. Žvaigždės pataria ieškoti ir būtinai surasti naujų pomėgių, kurie paįvairintų jūsų gyvenimą ir suteiktų daug teigiamų emocijų.

DVYNIAI. Metas naujai pradžiai. Dėl jūsų atkaklumą palaikančio Marso sugebėsite net ne itin palankią situaciją paversti sau naudinga. Svarbu, kad nepradėtumėte naujų darbų, jei dar yra likę nebaigtų. Puldinėdami nuo darbo prie darbo padidintumėte riziką nepastebėti svarbių asmeninių santykių ir rizikuotumėte ateitimi. Žvaigždės pataria nešykštėti dėmesio ir švelnumo artimiesiems, antraip jie gali suabejoti jūsų jausmais.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Galimi nenumatyti nemalonumai darbe. Dėl Jupiterio įtakos gali tekti kuo skubiau kelti kvalifikaciją arba ieškotis naujo darbo. Todėl pasistenkite dirbti taip, kad nei konkurentai, nei viršininkai neturėtų prie ko prikibti. Asmeninis indėlis į kolektyvo problemų sprendimą pozityviai paveiktų visus dalykinius santykius. Užtai asmeniniame gyvenime žvaigždės žada daug gerų dalykų – nuo dovanų iki prisipažinimo meilėje ar netgi piršlybų.

REKLAMA

LIŪTAS. Uranas į jūsų gyvenimą įneš daug naujovių, galite netikėtai atrasti jus nustebinsiančius globalinių problemų sprendimus. Tačiau pakili nuotaika neturėtų trukdyti kasdieniams reikalams, kurių sėkmė lems jūsų finansinį gerbūvį. Asmeninis gyvenimas, pasak žvaigždžių, bus skurdesnis nei dalykinis, tačiau juk meilėje geriausia permaina – tai permainų nebuvimas.

MERGELĖ. Džiaugsmo ir vilčių nestigs, o Marsas padės greitai ir neskausmingai susidoroti su visomis asmeninėmis problemomis. Kai kurie svarbūs darbiniai ar buitiniai klausimai išsispręs savaime, jei sugebėsite išlaukti. Su mylimaisiais turite būti ypač sąžiningi. Galimos finansinės įplaukos dėl sugrąžintos senos skolos. Žvaigždės žada malonius netikėtus įvykius – vestuves, krikštynas ar draugų vizitus.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Numatytiems planams įgyvendinti gali pritrūkti pasitikėjimo savimi ir atkaklumo. Merkurijus žada paramą iš šalies, bet negarantuoja greito rezultato, jei patys nesuimsite vadžių į savo rankas. Meilėje svarbiausia neskubėti ir nespausti mylimojo. Jei tektų susidurti su netikėtomis ir sunkiai įveikiamomis kliūtimis, tai reikštų tik viena – pasirinktas ne tas tikslas. Nuo jūsų išmintingo pasirinkimo priklausys sėkmė ateityje.

SKORPIONAS. Venera skatins trauką paviršutiniškoms pramogoms ir lengvabūdiškam elgesiui, bet problemų tai neatneš, o kaip tik padės pozityviai reikalų eigai. Tikėtina kūrybinė sėkmė ir pergalės meilės fronte. Pinigų pakaks, tik nebūkite godūs ir šykštūs artimiesiems. Svarbiausia, sako žvaigždės, neužmiršti, kad kokybė svarbiau nei kiekybė, ir siūlo šiuo principu vadovautis tiek darbe, tiek meilėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Vienumoje ir tyloje pabūti neteks – Jupiteris iš jūsų pareikalaus maksimaliai įsitraukti į įvairias kolektyvines šventes. Dėl tarp kolegų pastebimo autoriteto galimas greitas šuolis į karjeros aukštumas. Pageidautina, kad laiko užtektų ne tik darbui ir sau, bet ir kasdienėms pareigoms atlikti, – priešingu atveju neišvengsite namiškių priekaištų. Meilėje žvaigždės pataria būti atsakingiems ir būtinai kalbėtis apie jausmus.

OŽIARAGIS. Tikėtina Urano provokuojama „revoliucinė situacija“ – sunkiai susilaikysite nuo noro padaryti perversmą kokioje nors jūsų gyvenimo srityje. Marsas į tarpasmeninius santykius įneš konfliktų ir konkurencijos, būsite nepatenkinti tuo, kaip kiti su jumis elgiasi. Gali būti, jog nesinorės būti namuose, visą laisvalaikį leisite darbe arba bičiulių draugijose. Žvaigždės pataria nešykštėti dėmesio mylimiesiems.

REKLAMA

VANDENIS. Venera padės pajausti harmoniją su savimi ir su aplinkiniais, susivokti jausmuose ir susireguliuoti asmeninį gyvenimą. Darbe seksis, jei stengsitės bendradarbiauti su kolegomis. Kad asmeniniuose santykiuose nekiltų problemų, būkite nuoširdesni, bet neleiskite savimi manipuliuoti. Norintiems nesugadinti santykių, žvaigždės pataria klausytis ne piktavalių aplinkinių apkalbų, o savo širdies balso.

ŽUVYS. Pats tinkamiausias laikas poilsiui ir linksmybėms gerų bičiulių draugijoje. Dėl Neptūno įtakos plauksite „romantine banga“, tad daugumai norėsis laisvą laiką skirti asmeniniam gyvenimui tobulinti. Jei pernelyg susižavėsite savo svajonėmis ir fantazijomis, įdėtos pastangos gali ne tik likti bevaisės, bet netgi pridaryti žalos, todėl kuriant santykius žvaigždės pataria klausytis savo intuicijos ir artimųjų patarimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų