REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Vilnius – vienas žaliausių miestų Europoje. Miesto parkus ir žalias erdves laisvadieniais ir saulėtu oru užplūsta tūkstančiai miestiečių.

Vilnius – vienas žaliausių miestų Europoje. Miesto parkus ir žalias erdves laisvadieniais ir saulėtu oru užplūsta tūkstančiai miestiečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Populiarėjant aktyviam gyvenimo būdui ir įvairioms sporto šakoms, Lietuvos miestų gyventojai gali rasti žalią ir patogią erdvę mėgiamai veiklai net ir neišvažiavę už miesto.

REKLAMA

Mieste tarsi miške

„Šio šeštadienio popietę kviečiame pasodinti sodinukų kartu su „Šimtmečių girių" iniciatoriais, vėliau – išbandyti savo miklumą mušinėjant badmintono muselę, mėtant skraidančią lėkštę, o gal bandant pataikyti kamuoliuką mini-golfo takelyje. Bus galima pasivaržyti keliose rungtyse su svoriais ar sukimosi lanku, o gal kažkam patiks tiesiog pasisūpuoti hamake. Šiame draugiškame ir atvirame visiems renginyje bus muzikos, siurprizų ir daug geros energijos. Judant atsiranda puiki nuotaika, o ja dalintis su kitais juk taip gera.” – į šeštadienio renginį kviečia „Decathlon” atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

„Šimtmečių girios” – tęstinė iniciatyva visai Lietuvai

Šalia prekybos centrų Vikingų gatvėje įrengtas jaukus parkas dar mažai žinomas Vilniečiams. Tiesa, čia rudenį vyko medelių sodinimo renginys, kuriame dalyvavo Šaulių Sąjungos ir kitų organizacijų nariai ir vadovai, miesto meras R. Šimašius ir dar didelis būrys vilniečių. Per valandą jie pasodino per penkis šimtus medelių. „Mums tai buvo malonus atradimas: pačiame mieste turimę vis gražėjantį, bet mažai kam žinomą parką – jis tarsi paslėpta oazė. Tokios erdvės puikiai tinka aktyviam laisvalaikiui. Džiaugiamės, jog turėjome galimybę pasodinti pušaičių, taip draugiškai ir pilietiškai kartu kurdami kraštovaizdį, darydami gerus darbus. Medelius sodinti ir smagu, ir prasminga,” – šypsosi „#100Girių” iniciatyvos bendraautorius Alkas Paltarokas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginys visai šeimai

Šeštadienį, gegužės 4 d. 12 valandą miestiečiai kviečiami sudalyvauti smagiame renginyje. Susikurkite įsimintiną šventę – pasodinkite medelį kartu su bendraminčiais, o vėliau sportiškai praleiskite šeštadienio popietę. Jūsų laukia daug muzikos, sportiškos veiklos, siurprizų ir geros nuotaikos. Šventė vyks daugumai dar neatrastame slėnyje prie Nordikos prekybos centro. Šioje žalioje oazėje galėsite patikrinti, kieno tėtis vikresnis, kieno mama taiklesnė, kuris draugas/-ė greitesnis. Ateikite su šeima ar draugais ir linksmai pajudėkite su "Decathlon" sporto lyderiais.

REKLAMA

Aktyvus laisvalaikis vilniečiams

„Mūsų nuomone, aktyvus laisvalaikis ir bendruomeniškumas yra aktualūs miestiečiams. Tačiau tiesa ir tai, kad per kasdienius rūpesčius dažnai tiesiog pamirštame dalintis savo laiku su kitais, kažką prasmingo nuveikti kartu. O kas geriau nei sportas ar aktyvi veikla gamtoje gali pakelti ūpą? Mūsų renginio tikslas – priminti į slėnį užsukusiems svečiams trumpai stabtelti ir pasidalinti geromis akimirkomis su šeimos nariais ar tiesiog bendraminčiais, pasodinti medelį, parungtyniauti.” – kalba Decathlon atstovė Benita Guillaume.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų