REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Antradienį zodiako ženklai išgyvens meilės krizes, bus sunku megzti naujus santykius, pasitikėti antraja puse. Šiandien svarbu saugotis apgavikų, vagių ir sukčių!

13

Antradienį zodiako ženklai išgyvens meilės krizes, bus sunku megzti naujus santykius, pasitikėti antraja puse. Šiandien svarbu saugotis apgavikų, vagių ir sukčių!

REKLAMA

Avinas

Sutelkite jėgas, kad atliktumėte svarbius darbus ir tesėtumėte neįvykdytus pažadus ne tik darbe, bet ir namuose. Neatsisakykite niekam padėti. Saugokite namus nuo vagių.

Tauras

Pervargsite, jei nemokėsite atsiriboti nuo neprivalomų, antraeilių darbų. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, būkite susikaupę, tikrinkite informaciją – padarytos klaidos garbės jums nesuteiks.

Dvyniai

Kad būtumėte stipresni, kritinę akimirką nesipykite su tais, kurie jus remia, myli, ir pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais ir antrąja puse, tai padės įveikti kilusius sunkumus.

Vėžys

Tai labai svarbi diena: kai kas svarbaus gali pasikeisti jūsų asmeniniame gyvenime arba veikloje. Galite gauti intriguojančių pasiūlymų dėl naujo darbo, tolimos kelionės ar net gyvenimo užsienyje. Spręskite painius klausimus, rasite teisingus atsakymus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Spręskite sudėtingas profesines problemas, tik venkite aiškintis meilės santykių, būkite atidesni artimųjų nuotaikoms, mažiau iš jų reikalaukite, nemokykite, ypač pirmą dienos pusę.

REKLAMA

Mergelė

Įtampą vis dar jausite: netikėtai keisis planai, kils nenumatytų konfliktų, atsiras juridinių, finansinių nesklandumų. Vakaras palankus bičiuliškiems susibūrimams. Šiandien būkite atidesni vairuodami.

Svarstyklės

Imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. Vienų laukia netikėta dovana, sėkmė, kitų – pavojai. Būkite atidesni kelyje.

Skorpionas

Bus svarbu elgtis energingai, ryžtingai, bet neagresyviai. Po pietų geras laikas lyderiams, siekiantiems apie save suburti ir suvienyti kolektyvą. Nepasikliaukite užsieniečių pažadais nei reikaluose, nei meilėje.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kai jausitės teisūs, aplinkiniai tai neigs, bet jei abejosite savo sugebėjimais, valdžia, autoritetu, atvirkščiai, sulauksite palaikymo ir aukšto įvertinimo. Šiandien galite nukentėti dėl išsiblaškymo ir per didelio patiklumo. Itin apdairūs turite būti su užsieniečiais.

Ožiaragis

Būkite lankstesni, draugiškesni: aplinkinių parama šiandien bus lemtinga. Nebūkite patiklūs kelionėse, susitikimuose su užsieniečiais, neužmegzkite naujų pažinčių, kadangi per svetimus žmones galimi nemalonumai.

Vandenis

Tai ne jūsų jėgos metas. Jei jums reikia pakovoti už save, atidėkite tai vėlesnėms dienoms, o šiandien būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti vadovui, ginčytis su kolegomis, ieškokite sąjungininkų, o ne priešų.

Žuvys

Po pietų bus palankus metas, geras ne tik svarbiai veiklai, bet ir romantiškam pasimatymui. Tik būkite atsargesni su saldžialiežuviais, jie siekia užmigdyti jūsų budrumą, netikėkite žadančiais gerą darbą užsienyje.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų