REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (pixabay.com)

Savaitės pradžia dvylikai zodiako ženklų numatoma nebloga. Tai – geras laikas pradėti sveikiau gyventi, pradėti senus darbus. Tačiau daugelį jų valdys emocijos ir jausmai, todėl vertėtų pasverti savo veiksmus ir jų rizikas. 

12

Savaitės pradžia dvylikai zodiako ženklų numatoma nebloga. Tai – geras laikas pradėti sveikiau gyventi, pradėti senus darbus. Tačiau daugelį jų valdys emocijos ir jausmai, todėl vertėtų pasverti savo veiksmus ir jų rizikas. 

REKLAMA

Avinas

Nelabai adekvačiai vertinsite savo ir kitų galimybės, pasiekimus. Savo turbūt pervertinsite, kitų neįvertinsite. Pravartu užsiimti kūryba, saikingai pasportuoti, pabendrauti su augančia karta.

Tauras

Diena bus gana produktyvi konkrečiai veiklai. Vis dėlto šiokių tokių nemalonumų galite tikėtis iš konkurentų ar pareigūnų. Pasistenkite sau neužsikrauti per didelių krūvių. Patartinos sveikatos ir grožio procedūros.

Dvyniai

Jums reikėtų išmokti derinti norus su galimybėmis ir tramdyti savo ambicijas, kad neišprovokuotumėte nereikalingų skandalų. Ne pats tinkamiausias metas juridiniams procesams, notarinėms sutartims.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jums ne pro šalį būtų pasilaikyti specialios dietos, sveiko gyvenimo būdo taisyklių. Imkitės finansinių dokumentų bei reikalų tvarkymo, ypač jei spaudžia terminai. Tik neskubėkite investuoti, skolinti, jei reikalas ne visiškai aiškus.

REKLAMA

Liūtas

Susitikimai su specialistais ar įtakingais žmonėmis gali labiau atverti jums akis, paskatinti iš esmės spręsti problemas. Tik nemanykite, kad esate nepakeičiami ir galite elgtis kaip tinkami. Kai kada savo teisybę verta pasilaikyti sau.

Mergelė

Regis, darbo turėsite tiek, kad dulkės rūks. Tačiau deramo ir norimo uždarbio nežinia ar sulauksite. O jei ir sulauksite, tai duodantiems atrodys, jog gaunate per daug. Tai gali skatinti mintis apie tam tikras permainas.

Svarstyklės

Jausite poreikį bendrauti, judėti. Netrūks valios, pasitikėjimo, tvarkant oficialius reikalus, dokumentus. Tačiau iš kai kurių asmenų elgesio jums gali atrodyti, kad jūsų interesai ignoruojami. Mandagiai apie save priminkite.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Normaliai dirbti šiandien gali trukdyti nuovargis, emocijos. Aplink netrūks įtampos, intrigų, nepasitikėjimo, kovos. Sunku bus įtikti vadovybei ir lengva susipykti su pavydžiais kolegomis, užsitraukti kieno nors nemalonę.

Šaulys

Šiandien bus daug emocijų ir mažai racionalumo. Nerimo gali sukelti situacija darbe, sava arba artimo žmogaus sveikatos būklė, tyrimų rezultatai ar kt. Būsite linkę dramatizuoti, gal net be jokio pagrindo.

Ožiaragis

Diena bus kupina neatidėliotinų reikalų. Tikėtinas pokalbis apie pinigus, atlygį, prekes, materialinę atsakomybę, įvairius atsiskaitymus. Tam tikra prasme galite pasijusti neįvertinti pagal nuopelnus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Šiandien atrodysite komunikabilūs, neieškantys žodžio kišenėje, dominuojantys ginčuose. Pasistenkite neišeikvoti visos energijos paviršutiniškiems pokalbiams, pasirūpinkite ir rimtesniais reikalais.

Žuvys

Nerimą kels artimo žmogaus arba jūsų sveikata. Galite turėti su tuo susijusių išlaidų. Daugiau priežiūros ir atsakomybės gali pareikalauti vaikai: būkite jiems atidesni, tolerantiškesni, tačiau nelepinkite ir pasaugokite nuo pavojų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų