REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Buitinės technikos prietaisai yra reikalingi kiekvieniems namams. Įsikrausčius į naują nuosavą gyvenamąjį būstą, prireikia daugeliui įprastų kasdienybę palengvinančių ir būtinų daiktų kaip skalbimo mašina, orkaitė, šaldytuvas, džiovyklė, mikrobangų krosnelė, indaplovė ir pan.

Buitinės technikos prietaisai yra reikalingi kiekvieniems namams. Įsikrausčius į naują nuosavą gyvenamąjį būstą, prireikia daugeliui įprastų kasdienybę palengvinančių ir būtinų daiktų kaip skalbimo mašina, orkaitė, šaldytuvas, džiovyklė, mikrobangų krosnelė, indaplovė ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiekviena šeima prieš įsigydama buitinės technikos prietaisus nori, kad šie veiktų sklandžiai ir tarnautų kelis dešimtmečius. Kadangi buitinės technikos prietaisai yra priskiriami brangesnių pirkinių kategorijai, šių įsigijimas priverčia plačiai atverti piniginę, ypač jeigu vienu metu reikia pirkti net kelis prietaisus. Neturint pakankamo santaupų kiekio, dėl buitinės technikos įsigijimo finansavimo galima kreiptis į įvairias bendroves. Aplankykite šį tinklalapį ir sužinokite daugiau informacijos. O esant palankiai finansinei situacijai, belieka išsirinkti reikiamą įsigyti techniką. Tačiau kaip žinoti, kokie prietaisai nenuvils ir ilgą laiką veiks be jokių nesklandumų? Svarbu atkreipti dėmesį į tam tikrus aspektus.

REKLAMA

Pirmiausia, kiekvienam pirkėjui svarbu konkrečiai žinoti, kokių buitinės technikos prietaisų jam reikia. Tuomet būtina atlikti „namų darbus“ ir, pavyzdžiui, išmatuoti, kokio pločio orkaitė, indaplovė namams tinkama. Jeigu viena iš reikalingų prekių – skalbimo mašina, būtina pamatuoti, koks yra praėjimo plotis į vonios kambarį tam, kad į jį tilptų įnešti naująjį pirkinį. Neatlikus šių parengiamųjų darbų ir parduotuvėje išsirinkus patinkančio dizaino prekes, šios gali neužpildyti erdvės, arba, atvirkščiai, būtų joms per didelės. Klysta manantys, jog kuo brangesnis buitinės technikos prietaisas, tuo jis bus geresnis ar patvaresnis. Dažnu atveju iš tokių pačių medžiagų pagaminti ir panašios techninės charakteristikos prietaisai yra pigesni vien dėl to, kad šių gamintojas nėra vienas žinomiausių pasaulyje. Daugeliui ne paslaptis, jog populiariausių prekinių ženklų produktai yra brangesni vien dėl žinomumo visame pasaulyje. Todėl renkantis kokybiškus prietaisus, nesivadovaukite tuo, kad jūsų namuose turi būti tik žinomiausių gamintojų daiktai. Atkreipiant dėmesį į jų techninius duomenis, galite atrasti tokią pačią gerą, tik šiek tiek pigesnę prekę.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu ieškote kokybiškos indaplovės, specialistai pataria rinktis didesnę, o ne mažesnę dėl to, kad abiejų dydžių prietaisai sunaudoja beveik tokį patį vandens kiekį, tačiau didesnė talpina daugiau indų. Kokybiška indaplovė turi turėti įvairius režimus, tarp jų – trumpą plovimo programą bei veikti ekonomiškai. Tai galioja ne tik indaplovei, bet ir skalbimo mašinoms, kadangi ne visais atvejais reikia plauti stipriai suteptus drabužius ir naudoti įprastą, ilgai trunkančią programą. Verta paminėti, kad vienas geriausiai kokybišką techniką apibūdinančių aspektų – teigiami klientų atsiliepimai. Pirkiniu patenkinti ar nusivylę klientai yra linkę palikti atsiliepimus ar trumpą apžvalgą, pavyzdžiui, parduotuvės, kurioje prekė buvo įsigyta, socialinių tinklų paskyroje ar oficialiame tinklapyje. Todėl prieš įsigyjant didesnius pirkinius, taip pat patariama paskaityti, ką apie vieną ar kitą techniką kalba anksčiau ją įsigiję pirkėjai.

Remiantis specialistų teigimu, kokybiška buitinė technika turi specialų ženklinimą, rodantį, kiek prietaisas suvartoja elektros energijos. Taip pat svarbu, kad pirkiniai turėtų garantiją. Tai reiškia, jog, pavyzdžiui, 5 metų laikotarpiui gamintojas suteikia nemokamas technikos taisymo paslaugas, jeigu šių prireiktų bei gali konsultuoti įvairiais iškilusiais klausimais. Pačiais kokybiškiausiais buitinės technikos prietaisais dažnai yra įvardijami mikrobangų krosnelė ir virdulys. Įprastai, būtent šie daiktai tarnauja ypač ilgą laiko tarpą ir nesugenda. Kadangi nei vienas buitinės technikos prietaisas neapsaugotas nuo galimų gedimų, nepriklausomai nuo jų gamintojų, patariama rinktis vidutinės kainos prekes, turinčias pagrindines techninės charakteristikos savybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų