REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausias savaitės horoskopas yra svarbus tiems, kurie turi naujų planų ir siekių, ruošiasi kelionėms arba lemtingiems sprendimams. Nesivadovaukite emocijomis, sulaikykite savo jausmus savyje ir kliaukitės protu. 

Naujausias savaitės horoskopas yra svarbus tiems, kurie turi naujų planų ir siekių, ruošiasi kelionėms arba lemtingiems sprendimams. Nesivadovaukite emocijomis, sulaikykite savo jausmus savyje ir kliaukitės protu. 

REKLAMA

AVINAS. „Kas turi laimės, tam ir gaidys deda kiaušinius.“ Veneros veikiami būsite pernelyg emocionalūs, tad stenkitės sulaikyti savo proveržius. Bet kokie konfliktai ar prieštaravimai, netgi turintys kilnių tikslų, turės neigiamų pasekmių. Neapgalvoti sprendimai sužlugdytų pradėtą veiklą ir pakenktų ilgalaikiams planams. Naudingiausia, sako žvaigždės, prisiimti taikdario vaidmenį arba bent jau išlikti neutraliam – tai leis išvengti tiek moralinių, tiek materialinių praradimų.

JAUTIS. „Kas pirmutinis – Dievo auksinis, kas paskutinis – žydo kiaušinis.“ Saulės pažadinti būsite aktyvūs visose srityse. Noras vadovautis garbėtroškiškomis idėjomis, jūsų ambicijų kartelę kilstelės gerokai aukštyn. Siekdami apeiti konkurentus, darykite tai diplomatiškai, antraip galite prarasti ne tik premiją, bet ir pareigas. Santykiuose svarbu išlaikyti šaltą protą, nepasiduoti emocijoms ir būti kantriems, nes problemų per vieną dieną neišspręsite.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. „Su kiaušiniu akmens nepramuši.“ Įtampa dalykinėje sferoje skatins profesinius laimėjimus. Marsas turės įtakos jūsų narsai ir užsispyrimui, padės įtvirtinti savo autoritetą darbe. Atsivers naujos perspektyvos, padidės finansinės galimybės. Venkite elgtis neetiškai ir aiškintis santykius su kolegomis – toks elgesys pakenktų jūsų ryšiams. Visus atsakingus sprendimus žvaigždės pataria priimti derinant šaltakraujišką protą ir intuiciją.

REKLAMA

VĖŽYS. „Gudrus liežuvėlis ir iš gyvatės kiaušinį išvilioja.“ Darbe jūsų laukia perspektyvus ir vaisingas metas. Neptūnas sustiprins jūsų kūrybines mintis. Konkurentus neutralizuosite gudrumu ir atsakingumu. Intuicija padės išspręsti sudėtingiausius klausimus, netikėtai pakiš racionalius įvairių problemų sprendimo būdus. Žvaigždės sako, kad sunkiausia bus kovoti su savimi pačiu, o tai reiškia, kad kartais jūs patys save apribosite.

LIŪTAS. „Paslėpti kiaušiniai kišenėj sutryška.“ Produktyvios veiklos tikrai nestigs. Turintieji tikslą atkakliai jo sieks ir, be abejonės, pasieks. Saulė Žemės ženkle bus atkaklių ir užsispyrusių žmonių sąjungininkė ir padės taikiai išnarplioti susipainiojusius problemų kamuolius. Pagalbos, taip pat ir finansinės, galite kreiptis į artimuosius. Tie, kurie ramybės ieškos „kairėje“, nusivils. Žvaigždės pataria išgyventi šį periodą vieniems ir nepainioti aplinkinių.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. „Kiaušinis vištos nepamokys.“ Pakankamai ramią nuotaiką skatins Saulės buvimas Žemės ženkle. Viskas suksis apie profesinę sritį. Įsigilinę į darbo atmosferą, galėsite priimti svarbius ir tikslius sprendimus, pagerinsiančius finansinę padėtį. Palanku tobulintis ar įgyti naujų profesinių įgūdžių. Itin geras laikas studentams – viskas eisis kaip iš pypkės. Žvaigždės pataria per daug nedemonstruoti savo gebėjimų, kad nenuteiktumėte prieš save kolegų.

SVARSTYKLĖS. „Ne trankiais ratais kiaušiniai vežt.“ Ugninė Venera veiks jūsų charakterio savybes ir elgesį, sustiprins gebėjimą pasipriešinti aplinkai. Pačius stebins audringos reakcijos, trykštančios emocijos, dirglumas. Tai, be abejo, atsilieps santykiams su aplinkiniais. Žvaigždės pataria koncentruoti dėmesį tik į pačias svarbiausias problemas, o dar geriau būtų, jei savaitėlę pailsėtumėte kitoje aplinkoje ir sustiprintumėte savo nervų sistemą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. „Vištas penint kiaušiniai brangūs.“ Laukia abejonės ir maišatis, galimas profesinis smukimas. Opozicijoje esanti Saulė pareikalaus iš jūsų maksimaliai sukoncentruoti savo jėgas sumanymams įgyvendinti, antraip galite palūžti. Puikus metas kelti kvalifikaciją, mokytis, įgyti naujų žinių. Suvokite, ko iš tiesų siekiate šiame gyvenime, o tuomet kūrybiškai pateikite save profesinėje srityje. Svarbiausia, sako žvaigždės, nepasiduoti panikai.

ŠAULYS. „Šiandien kiaušinis, o rytoj kevalai.“ Dėl retrogradinio Jupiterio galimi netikėti perstumdymai tarnyboje. Puiku, jei esate pasiryžę eiti iki galo: savininkiškumo jausmas ir sveikas egoizmas tikrai nepakenks. Patartina apgalvotai naudotis savo padėtimi visuomenėje. Šeima šiuo metu atsidurs antrame plane, bet tai išeis jums į naudą: trumpas atotrūkis leis pajausti vienas kito svarbą. Žvaigždės pataria mėgautis intensyvaus gyvenimo ritmo teikiamu visaverčiu gyvenimu.

REKLAMA

OŽIARAGIS. „Sunki procia už du kiaušinius.“ Jausite aktyvų aplinkybių spaudimą, bus sunku stabilizuoti padėtį. Plutonas padės susikoncentruoti, tačiau tuo pačiu metu sudarys sudėtingas sąlygas bet kokiems planams realizuoti. Bet kovą su neigiamais veiksniais laimėsite: kliūtis nugalėsite aštraus proto ir loginio mąstymo dėka. Svarbiausia, sako žvaigždės, kad neskubėtumėte spręsti ir veiktumėte apgalvotai, neleisdami aplinkybėms jūsų skubinti.

VANDENIS. „Višta po savimi kiaušinio ieško.“ Aplinkybės nepaliks vietos abejonėms ir baimėms, ir jūs galėsite padėti tvirtą pamatą savo profesiniams pasiekimams. Nesigriebkite smulkmenų, užsiimkite rimtais projektais. Net jei atrodys, kad veikla ne jūsų jėgoms, nepasiduokite abejonėms. Uranas padės pademonstruoti geriausias savo savybes, įskaitant diplomatiškumą, atkaklumą siekiant tikslo ir atsakingumą. Sveikos ambicijos pateisins lūkesčius.

ŽUVYS. „Važiuoja kaip Velykė su kiaušiniais.“ Palankus metas pasukti savo gyvenimą nauja vaga. Neptūno buvimas jūsų ženkle tebesitęsia, tad jis – jūsų sąjungininkas. Galėsite puikiai pademonstruoti savo kūrybiškumą ar atjautą aplinkiniams, tačiau venkite veltis į ginčus su kolegomis: kiekvienas turi teisę į savo nuomonę. Jei derybose pavyks pademonstruoti profesinį pasiruošimą, galėsite pasirašyti ilgalaikę sutartį. Ištiesinkite pelekus, ir pirmyn į ateitį!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų