REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė šeimą palepino vištienos ketvirčiais su česnakine plutele. Jos teigimu, ketvirčiai gavosi labai skanūs, mėsytė minkšta, tiesiog atšoko nuo kaulo, ir labai sultinga. 

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė šeimą palepino vištienos ketvirčiais su česnakine plutele. Jos teigimu, ketvirčiai gavosi labai skanūs, mėsytė minkšta, tiesiog atšoko nuo kaulo, ir labai sultinga. 

REKLAMA

Jums reikės:

vištienos ketvirčių ( 6 vnt. ), vištienos prieskonių, saldžios paprikos miltelių, pipirų ir druskos, česnako ( išspausto arba tarkuoto ), sviesto + česnako miltelių

Gaminimo eiga:

Vištienos ketvirčius įtriniau prieskoniais, česnaku ir palikau marinuotis porai valandų. Kepimo skardoje su kepimo popieriumi, sudėjau vištienos ketvirčius ir kepiau orkaitėje 50 min. 200 laipsnių temperatūroje.

Baigiant kepti, po gero pusvalandžio, ant vištienos ketvirčių užpyliau tirpinto sviesto, sumaišyto su česnako milteliais.

Šaltinis: Gamink su Audrone 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų