REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjus savaitei sužinokite, ką šiandien žada horoskopas 12 zodiako ženklų:

Įpusėjus savaitei sužinokite, ką šiandien žada horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote: patiklumas šiandien nebus jokia dorybė. Svarbiame reikale niekuo nepasikliaukite, galite tapti svetimų interesų auka. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Tauras

Greitai susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip kalbant, būsite įtaigūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis, taip pat mėgstančiais kitus mokyti. Nekeiskite senų įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų, būkite kuklesni, paslaugesni.

Dvyniai

Nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą: nepalankus laikas ko nors prašyti, ko nors tikėtis. Nesivelkite į avantiūras. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams, jie gali patirti žalingą įtaką.

Vėžys

Gresia apmaudūs nesusipratimai viešosiose vietose, darbe, per keliones. Nepalanku tvarkyti dokumentų, juridinių reikalų. Nepraraskite savitvardos, jei tektų kalbėtis su pareigūnais. Saugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kritinis metas: gali įvykti tai, ko nenorėjote, tad bus svarbu likti ramiems, saikingiems. Kad ir kas nutiktų, venkite vertinti, teisti, smerkti: stenkitės pateisinti. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus: galite įgyti klastingų priešų (ilgam).

REKLAMA

Mergelė

Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos, priverstinės išlaidos. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais ir susitaikyti su įtakingais priešais (kol nevėlu).

Svarstyklės

Nepersistenkite vertindami savo galimybes: vargu ar sugebėsite tai įvykdyti. Nepatartina vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais, taip pat užsieniečiais.

Skorpionas

Negeras laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi. Būkite atidesni tėvų sveikatai, venkite juos nervinti: net jei labai nenorėsite, pasistenkite diplomatiškai sutikti su jais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Mažiau planuokite ir neieškokite pagalbininkų: pasitikėdami kitų žodžiais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite. Pavojinga draugams, partneriams skolinti pinigų.

Ožiaragis

Nepasiduokite emocijoms, jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais bei kolegomis, vadovu. Užsiimkite tik tais reikalais, kurie vien nuo jūsų priklauso, kitais pasikliauti pavojinga.

Vandenis

Reikia saugoti savo reputaciją ir apskritai tai, kas sukaupta, pasiekta. Neapgalvotais veiksmais galite prarasti sutuoktinio, aplinkinių pasitikėjimą, paramą. Siekite išlaikyti pagarbius santykius su antrąja puse.

Žuvys

Galite pakenkti santykiams su vadovu, savo karjerai, finansinei padėčiai, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su vadovais: savo galimybes bus lengva pervertinti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų