REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Nuo 2019 metų balandžio 21 dienos iki gegužės 22 dienos Saulė keliaus Jaučio zodiako ženklu.

 Nuo 2019 metų balandžio 21 dienos iki gegužės 22 dienos Saulė keliaus Jaučio zodiako ženklu.

REKLAMA

Saulė yra atsakinga už saviraišką, energijos lygį ir fizinę sveikatą, kūrybiškumą ir vaikus, asmeninius projektus ir pasilinksminimus, pramogas.

Saulė asmeniniame horoskope įkūnija džiaugsmo vietą bei būdus, kaip tai galime pasiekti. Kuomet tranzitu šis dangaus šviesulys keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jo energetiką jaučiame visi, nepriklausomai nuo mūsų pačių asmeninės Saulės padėties gimimo brėžinyje.

Jautis yra žemės stichijos zodiako ženklas, priklausantis fiksuotam kryžiui. Pasyvi žemė, patikimumo, susikaupimo simbolis. Daug inertiškumo.

Su šia žeme reikia daug dirbti, nes tai pirminė medžiaga, bet labai derlinga. Reikia labai daug investuoti, kad duotų daug gerų rezultatų. Daug sukaupto potencialo vystymuisi. Tai materialių formų pasaulis. Susijusi su viskuo, ko reikia žmogui: maistas, daiktai, pinigai. Leidžia mėgautis žemiškomis gėrybėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Gerai jaučia formą ir sugeba ją išlaikyti. Baigia viską iki galo. Praktiškumas, lėtumas, patvarumas, kantrybė. Dažnai duoda meilę augalams ir sugebėjimą jais rūpintis. Tai ką Avinas pradėjo ir metė, Jautis gali pratęsti iki begalybės. Labai darbingas, jei nereikia dirbti kelių darbų vienu metu. Mėgsta komfortą ir sugebą jį kurti. Ekonomiškas, suvokia daiktų vertę.

REKLAMA

Veiklos sferos: žemdirbystė, kolekcionavimas, amatai, buhalterija, finansai.

Spalva: sodriai žalia, ryškiai ruda.

Tai puikus metas mokytis kaupti (materialinius dalykus, vertybes), išsaugoti tai, kas jau sukurta, savo darbo rezultatu matyti aiškų ir apčiuopiamą rezultatą.

Kadangi Jautį valdo Venera, tai tinkamas metas puoselėti santykius, ieškoti kūrybinės ir meninės saviraiškos, kurti šeimą, išmokti mėgautis fiziniais gyvenimo malonumais.

Šaltinis: asmeninisastrologas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų