REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žmonės dažnai apie kitus žino daugiau, nei apie save. Psichologiniai testai – tai geras būdas daugiau apie save sužinoti, rašoma brightside.me.

Žmonės dažnai apie kitus žino daugiau, nei apie save. Psichologiniai testai – tai geras būdas daugiau apie save sužinoti, rašoma brightside.me.

Geriau pažinodami save ir savo charakterį ne tik labiau pasitikėsite savimi, bet taip pat efektyviau elgsitės situacijose, kuriose galite būti pažeidžiami.

Šis testas sudarytas remiantis kūno kalbos mokslu ir padės jums išsiaiškinti savo charakterio savybes. Tiesiog išsirinkite siluetą žmogaus, kuris jums atrodo sėkmingiausias – tai atskleis jūsų charakterio bruožus, apie kuriuos galbūt nieko nežinojote.

Jei manote, kad sėkmingiausia yra pirmoji mergina, tuomet esate savimi pasitikintis žmogus, kurs nedvejodamas imasi naujų iššūkių. Kiekvieną naują iššūkį priimate optimistiškai, su entuziazmu ir pasitikėdami savimi. Tam, kad būtumėte gerbiami, labai stengėtės ir neleisite, kad kiti jus pralenktų.

Jūsų atveju širdis nurungia protą. Mieliau einate ten, kur veda širdis, o ne ten, kur veda racionalus mąstymas – ir daugeliu atvejų esate teisūs, nepaisant logikos. Esate labai pastabūs ir intuityvūs žmonės - jus apgauti tikrai sunku. Jūsų mėgstamiausias posakis yra „Velnias slypi detalėse“. Esate labai racionalus žmogus ir mėgstate viską analizuoti iki smulkiausių detalių, prieš pasirinkdami savo kelią. Dėl to sprendimui priimti jums paprastai reikia nemažai laiko, tačiau jūsų priimtas sprendimas beveik visuomet pasirodo besąs teisingas. Nesate pernelyg ambicingi, tačiau žinote savo sugebėjimus ir ką galite pasiekti. Savo tikslų visuomet siekiate sunkiu darbu. Žinote, kad konkuruoti reikia ne su kitais, o su pačiu savimi, todėl stengiatės tobulėti kiekvieną dieną. Nesate nusiteikęs prieš naujus iššūkius, tačiau už savo komforto zonos ribų jų neieškote.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų