REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame balandžio 2-osios horoskopą dvylikai Zodiako ženklų. Sužinokite, kas Jūsų laukia šiandien. 

Pateikiame balandžio 2-osios horoskopą dvylikai Zodiako ženklų. Sužinokite, kas Jūsų laukia šiandien. 

REKLAMA

Balandžio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Aplinkybės klostysis naudingai, mokėkite jomis pasinaudoti. Problemas spręskite gražiuoju: netiks rizikuoti, veltis į kovą, konkurenciją. Tinkama diena atlikti bet kokius darbus, taip pat aplankyti šeimos draugus ir įteikti jiems dovanų.

Tauras

Nepraleiskite pro ausis jokios informacijos, net su jumis nesusijusios nuogirdos dėl veiklos, tai padės kopiant karjeros laiptais. Šiandien geras laikas pasikalbėti su vadovu ar įtakingu asmeniu dėl jūsų paaukštinimo.

Dvyniai

Atsakingų dalykinių reikalų tvarkymą atidėkite. Šiandien geriau patinginiauti: tai padės nusiraminti. Dabar itin svarbu išmokti susitaikyti su tuo, ką duoda likimas, ir būti už tai dėkingiems.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Smagi diena, žadanti nuoširdžius pokalbius, įkvepiančias pažintis, draugiškas bei romantiškas. Tiks ieškoti ir iš akiračio dingusių draugų (mylimo asmens), taip pat daiktų.

REKLAMA

Liūtas

Geras laikas tvarkyti tarnybinius reikalus, ieškoti naujos darbo vietos (ypač vyresnio amžiaus žmonėms). Jei jus slegia netikę santykiai su artimu žmogumi, pasikalbėkite draugiškai ryte arba vakare.

Mergelė

Aplinkybės vėl palankios, ypač jei paisysite partnerių, sutuoktinio nuomonės. Šiandien daug ką galima pakreipti jūsų naudai, tik pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis, kreipkitės pagalbos į įtakingus draugus.

Svarstyklės

Jūsų nerimas perdėtas, nebijokite rizikuoti. Gera proga spręsti keblius klausimus: rasite naują išeitį iš bet kokios įgrisusios, įsisenėjusios situacijos. Verta kreiptis pagalbos ir į draugus, labiau jais pasikliaukite.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būkite atidūs šiandien gautiems pasiūlymams, pamokymams bei užsimezgusioms pažintims, nes galite kai ką svarbaus suprasti. Spręskite problemas darbe, namie, ypač jei jos susijusios su darbo vietos keitimu, veiklos plėtimu, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą.

Šaulys

Jei šiandien jums pasiūlys naujas pareigas, naują veiklos sritį, kitą darbą, verta sutikti, tai bus perspektyvu. Palanku aptarti su vadovu naujas jūsų idėjas, projektus. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos susitaikyti: pasikalbėkite nuoširdžiai, atvirai, prisipažinkite, ko iki šiol nedrįsote pasakyti, atsiprašykite.

Ožiaragis

Jūs nepatenkinti tuo, kaip klostosi reikalai? Šiandien (ypač ryte) bus galima kiek pakoreguoti įvykių eigą. Vakaras palankus aptarinėti ilgalaikius verslo planus, tik rūpindamiesi reikalais nepamirškite, ką labiausiai iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Tikėkite tuo, ką jaučiate, ir viskas susiklostys sklandžiai. Dirbtinai įvykių neskubinkite, nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Išklausykite vyresnių asmenų nuomonės, patarimo.

Žuvys

Būkite ryžtingi, nesikuklinkite, tai ta diena, kai reikia siūlyti savo idėjas, projektus. Nors svarbu pasikliauti savo jėgomis, neatstumkite bičiulių pagalbos, išklausykite jų nuomonę: drauge daugiau nuveiksite. Jums gali būti patikėta svarbi paslaptis.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų