REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Tikėtina, kad sulauksite rėmėjų, suinteresuotų asmenų dėmesio. Su jų pagalba galite sėkmingai išspręsti keblius klausimus. Vakaras žada romantikos, pramogų.

Tauras Šiandien bus visa gerai, kas kuklu, paprasta ir patikima. Jeigu nusimato pobūvis ar pasimatymas, įsidėmėkite, kad turite neprarasti saiko valgydami bei gerdami. Venkite dviprasmybių.

Dvyniai Diena bus kupina kontaktų, pasitarimų ar interviu. Susitarti, suderinti nuomones lengviau seksis iš pat ryto, o nuo vidurdienio jau bus keblumų. Vakare tiktų vykti į svečius arba jų pasikviesti pas save.

Vėžys Turėsite rūpesčių. Galbūt mėginsite ieškoti teisybės, tvarkyti juridinius, socialinius reikalus, rasti sąjungininkų. Tai bus nelengva, jeigu neturite, ko pasiūlyti mainais. Kitu atveju derybos įmanomos ir gali būti sėkmingos. Sparnus teiks meilė.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Kūrybingumo ir valios jums neturėtų pristigti, todėl viskas eisis kaip iš pypkės. Kažkuo nepaprastai žavėsite aplinkinius: gal pavasarėjančiu savo įvaizdžiu ar žaismingu humoru.

REKLAMA

Mergelė Ramybės neduos daugybė neatliktų darbų. Tikriausiai iš paskutiniųjų teks sutelkti protines bei fizines jėgas, nes nuo kai kurių pareigų niekaip neišsisuksite. Vakaras žada meilės, romantikos.

Svarstyklės Regis, sulauksite dėmesio, įvertinimo net iš tų asmenų, kurie žiūri į jus kaip į konkurentus. Arba jie jums gudriai trukdys, bet tuo pačiu parodys, kad jums pavydi ir kad esate ne iš kelmo spirti.

Skorpionas Šiandien galite patirti malonių staigmenų. Kita vertus, bus ir rūpesčių. Neatidėliokite reikalų, susijusių su paskolomis, bendrais ir svetimais pinigais. Pasistenkite viską atlikti iki galo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis. Galbūt išgirsite raginimų keisti darbą, pasimokyti iš užsieniečių. Gali itin rūpėti su mokslu, kelionėmis susiję klausimai.

Ožiaragis Aplinkybės klostysis palankiai, atrodys, kad nėra kliūčių įgyvendinti sumanymus, bet, kita vertus, bus per daug pagundų, blaškymosi, o tai gali sukelti problemų.

Vandenis Reikalai klostysis prieštaringai, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gera - drąsa ir valia jums padės laimėti. Galbūt gausite pasiūlymą įsitraukti į visuomeninę, klubinę veiklą ar pan. Galima rizikuoti, imtis iššūkių.

Žuvys Diena bus gana prieštaringa. Iš ryto jėgų bus nedaug, savijauta ir bendras aplinkos fonas nedžiugins. Vakare galite šauniai pakeisti savo išvaizdą, o tuo pačiu pagerės ir nuotaika. Džiugins flirtas, meilė, intriguos paslaptys.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų