REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjus ilgajam savaitgaliui sužinokite, kokie iššūkiai ir nuotykiai laukia jūsų šiandien:

Prasidėjus ilgajam savaitgaliui sužinokite, kokie iššūkiai ir nuotykiai laukia jūsų šiandien:

REKLAMA

Avinas

Jausite nerimą, bus sunku tinkamai save išreikšti. Gali pablogėti savijauta arba vargins artimųjų problemos. Galite gauti keistą žinią iš giminaičio ar draugo. Venkite įtartinų kompanijų.

Tauras

Nors būsite romantiški, jausmingi, tas emocionalumas gali trukdyti deramai atlikti pareigas. Kažkokių trikdžių gali kilti reikaluose, susijusiuose su reklama, transportu, mokslu. Labiau derinkitės prie aplinkybių ir kitų žmonių.

Dvyniai

Darbinga, produktyvi diena, tačiau galimi finansiniai apsirikimai, apmaudūs nuostoliai. Įmanomos ir netikėtos pajamos, tačiau tai, ką gausite, tuoj pat gali būti iš jūsų išviliota ar atimta.

Vėžys

Galimi svarbūs pokalbiai, susitikimai. Susilaikykite nuo pretenzijų reiškimo, ypač jei patys nesate šventi, antraip ir jūsų nuodėmės bus pateiktos viešam aptarimui. Nekaltinkite kitų tuo, dėl ko patys esate kalti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nerami diena. Daug pagundų, klaidinančios informacijos. Nesiimkite to, ko nesugebate ar neišmanote. Gero gyvenimo troškulys gali nuvesti į nemalonumų liūną. Pasidžiaukite namų šiluma, jaukumu, bendravimu su šeima.

REKLAMA

Mergelė

Gali nutikti kažkas nenumatyta arba jus užvaldys iliuzijos. Galbūt tikėsitės laimėjimo ar naudos ten, kur to negalima tikėtis. Tereikės nedidelės romantiškos intrigos, kad įsipliekstų aistrų laužas.

Svarstyklės

Norėsis daug nuveikti, bet gali pritrūkti jėgų arba atsiras nenumatytų kliūčių. Ši diena gali priminti sveikatos problemą. Jei pirksite techniką ar ką nors namų ūkiui, būkite atidūs, kad neapsiriktumėte dėl kokybės.

Skorpionas

Šiandien nelengva bus suprasti, kas geriau, ir teisingai pasirinkti. Juo labiau, kad jūsų ir aplinkinių nuomonės daug kur nesutaps. Neskubėkite dalinti pažadų, neprovokuokite ginčų. Nusimato įdomios meilės peripetijos.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nelengva bus išsireikalauti skolą, kompensaciją, draudimo išmoką, o gal ir savo pastangomis uždirbtus pinigus. Tikriausiai būsite maitinami pažadais. Turėsite nemažai rūpesčių, jeigu ruošiatės kelionei, egzaminams ar pan.

Ožiaragis

Jūsų patirtį, sugebėjimus įvertins tik svetimi žmonės, o artimiems, pažįstamiems galite neįtikti, nekelti pasitikėjimo. Meilė teiks džiaugsmo, įspūdžių.

Vandenis

Kelionėje, darbe gali iškilti problemų. Saugokite dokumentus, laiku atlikite prisiimtus įsipareigojimus. Jei galvosite apie pašalinius dalykus, regsite tarnybinį romaną ar intrigas, tai neabejotinai kils nesusipratimų ir apkalbų.

Žuvys

Būsite linkę išlaidauti ir pasiduoti pagundoms, kurios kels įvairių rizikų. Meilės reikalai, malonumai, pramogos gali taip įtraukti, kad nebematysite nieko aplinkui. Būkite itin atsargūs kelyje.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų