REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2019 metų balandžio 17 dieną, Merkurijus įžengė į ryžtingąjį Aviną, kur išbus iki gegužės 6 dienos.

2019 metų balandžio 17 dieną, Merkurijus įžengė į ryžtingąjį Aviną, kur išbus iki gegužės 6 dienos.

REKLAMA

Merkurijus yra komunikacijos, gestų, mimikos, informacijos ir kelionių planeta. Jai keliaujant Avino zodiako ženklu mūsų bendravimas įgaus daugiau aktyvumo, nuomonę reikšime ir ginsime pakankamai drąsiai, aktyviai ir ryžtingai. Gali stiprėti konfliktai tarpusavio bendravime dėl kitokios nuomonės nepriėmimo, nemokėjimo vesti derybas, ieškoti kompromiso.

Merkurijus, būdamas ugnies stichijoje, tampa ypač aštrus, garsus, demonstratyvus ir bekompromisis. Todėl yra tam tikra rizika prisišnekėti ( ko vėliau pasigailėsime), susipykti ( dėl skirtingų nuomonių ir mėginimo lyderiauti/konkuruoti dialoge, nei prisitaikyti). Bendrai, tai žodinės kovos metas, kai ištarta frazė gali stipriai žeisti. Merkurijus būdamas Avino zodiako ženkle žodį paverčia galingu įrankiu.

Tokiu metu labai palanku ginti savo interesus, drąsiai išsakyti tai, kas kelia nepasitenkinimą, imtis saviraiškos per žodį, informacijos priemones.

REKLAMA
REKLAMA

Gali padidėti traumų rizika. Mat Merkurijus yra atsakingas už rankas ir kojas, o Marsas ( Avino valdanti planeta)- už traumas per skubėjimą, neapdairumą, išsiblaškymą.

Tai gali būti sudėtingas metas besimokantiems. Sunku bus susikaupti, sistematizuoti žinias ir informaciją. Norėsis trumpo mokymosi ir greitų rezultatų.

Gali būti sunku tesėti pažadus dėl labai greitai besikeičiančios nuomonės.

Šaltinis: asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų