REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši savaitė kompozitoriui Ramūnui Motiekaičui buvo labai nesėkminga - gaisras pasiglemžė jo namus. Be pastogės šiuo metu likęs vyras glaudžiasi pas tėvus.

Ši savaitė kompozitoriui Ramūnui Motiekaičui buvo labai nesėkminga - gaisras pasiglemžė jo namus. Be pastogės šiuo metu likęs vyras glaudžiasi pas tėvus.

REKLAMA

Sudegė visas turtas

Kaip trečiadienį socialiniame tinkle „Facebook“ rašė vyras, iki pamatų sudegė viskas – namas su visais daiktais, mašina.

„Išėjau į lauką su šlepetėmis ir megztiniu. Prisiglaudžiau pas tėvus, bet iš esmės esu „su keleivio drabužiais ir elgetos rūbais“, 600 eurų nesiekiančia alga ir trimis nepilnamečiais vaikais“, – įraše apie savo dabartinę situaciją prisipažino kompozitorius.

Naujienų portalui tv3.lt R. Motiekaitis papasakojo, kad nelaimė nutiko antradienį, apie ketvirtą valandą dienos. „Gaisras kilo dėl to, kad aš nedėmesingai palikau pelenus su keliomis žarijomis ant terasos“, – gaisro priežastį įvardijo kompozitorius.

Prašo pagalbos

Dabar R. Motiekaitis glaudžiasi pats tėvus. Kompozitorius prisipažino, kad netekus namų yra labai sunku: „Gyvenimas, trinimasis mažoje erdvėje su daug žmonių, žinant tai, kas buvo prarasta, yra labai sunkus jausmas.“

REKLAMA
REKLAMA

Paklausus, kokios pagalbos šiuo metu reikėtų, kompozitorius labai nedrąsiai atsakė, kas jam praverstų. „Iš tikrųjų vienintelė pagalba gali būti, nepatogu sakyti, bet finansinė pagalba, kuria remiantis, ilgainiui būtų galima kažką atstatyti“, – prisipažino R. Motiekaitis.

REKLAMA

Šiuo metu be namų liko jo jauniausias sūnus ir mylimoji. R. Motiekaitis papasakojo, kad iš pirmosios santuokos du vaikai gyvena su motina bute, kurį jis jiems paliko.

Kompozitorius nežino, ar atstatys jau sudegusį namą. Dabar jam yra svarbiausia susirasti gyvenamąją vietą. Lietuvos kompozitorių sąjunga atidarė specialią sąskaitą, skirtą nuo gaisro nukentėjusiam R.Motiekaičiui.

Sąskaitos numeris: LT687300010158521470 („Swedbank“)

Gavėjas: Lietuvos kompozitorių sąjunga

Mokėjimo paskirtis: Parama Ramūnui Motiekaičiui

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų