REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų.

Balandžio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Tai daug kuo nepalanki diena. Ne tik stigs gero ūpo, bet ir gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos, priverstinės išlaidos.

Tauras

Neprognozuojamas metas. Mažiau nesklandumų patirsite, jei užsiimsite tik tuo, kas nuo jūsų vienų priklauso. Būkite saikingesni žadėdami, prašydami, išmintingesni tiek duodami, tiek imdami. Geriau vengti reikalų su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais: per juos prisišauksite nemalonumų.

Dvyniai

Diena apgaulinga, net nuostolinga, tad nebūkite patiklūs. Neverta daug norėti, godumas taps spąstais. Gauti finansiniai pasiūlymai nebus naudingi.

Vėžys

Mažiau vilkitės (juolab apie savo viltis, svajones kitiems nepasakokite) ir neieškokite pagalbininkų. Pasikliaudami kitais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nepasiduokite emocijoms: jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais. O užsiimti reikėtų tais reikalais, kurie vien nuo jūsų priklauso. Nereikšmingus susitikimus atidėkite sekmadieniui.

REKLAMA

Mergelė

Net jei neblogai sekasi, nesiimkite svarbių dalykinių reikalų. Nesiaiškinkite santykių su vadovu: savo galimybes bus lengva pervertinti ir galite pakenkti ne tik santykiams su juo, bet ir karjerai, finansinei padėčiai.

Svarstyklės

Blogas laikas juridiniams bei piniginiams, turto reikalams tvarkyti. Netinka nieko skolinti, investuoti. Mažiau tikėkitės dėkingumo tiek iš savų, tiek iš visuomenės. Geriausia užsiimti tais darbais, kuriuos galite atlikti vieni.

Skorpionas

Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Kai kas gali mėginti manipuliuoti jūsų ambicijomis arba gailestingumu. Tvarkydami svarbų reikalą niekuo nepasikliaukite: elkitės taip, kaip sako vidaus balsas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Neužsipliekskite, nepulkite ginčytis, savo tiesos įrodinėti, tai garbės nesuteiks. Nors jaučiatės gana savarankiški, įtaigūs, vis dėlto derėtų vengti bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais kitus mokyti.

Ožiaragis

Daug ką lems mokėjimas išlaikyti autoritetą aplinkinių akyse, neprarasti jų pasitikėjimo. Kita vertus, jei piktnaudžiausite įtaka, diskredituosite save. Nepatartina vykti į keliones, aptarinėti svarbių reikalų su įtakingais asmenimis, užsieniečiais.

Vandenis

Netinkamas laikas imtis atsakingų užduočių, kurioms reikia koncentracijos, ištvermės. Netiks tvarkyti finansinių, juridinių reikalų, spręsti uždarbio problemų su vadovybe, kaip ir prašyti iš ko nors pinigų tiek reikalui, tiek sau asmeniškai.

Žuvys

Mažiau planuokite: šios dienos viltys nepasiteisins (jei ir išsipildys, tai tuomet, kai pamiršite, ko norėjote). Beje, dėl draugystės šiandien nesivelkite į intrigas, konfliktus.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų