REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsisveikinti yra labai sunku, bet kartais taip reikia pasielgti. Kaip rašo yourtango.com, išsiskyrimas su žmogumi, kurį mylėjai, yra labai sunkus dalykas.

Atsisveikinti yra labai sunku, bet kartais taip reikia pasielgti. Kaip rašo yourtango.com, išsiskyrimas su žmogumi, kurį mylėjai, yra labai sunkus dalykas.

REKLAMA

Kaip suprasti, kada reikėtų pasakyti sudie?

Jūs negalite kalbėtis apie svarbius dalykus

Santykiai baigiasi tada, kai žmonės nesugeba bendrauti. Jie nesugeba kalbėti apie savo jausmus ir negali klausytis, ką kalba kitas asmuo.

Santykiuose reikia stengtis išspręsti visas iškilusias problemas. Todėl yra labai svarbu bendrauti vienam su kitu.

Kai jūs esate santykiuose be bendravimo, kur vienas negali pasidalinti savo jausmais ar problemomis su kitais, yra labai lengva pasukti į kairę. Jeigu nepavyksta išsaugoti santykių, verčiau juos nutraukite.

Galvojate tik apie antrąją pusę

Ar jūs labai dažnai galvojate apie antrąją pusę? Galbūt praleidžiate labai daug laiko tikrindamas jį ar ją socialiniuose tinkluose? Klausotės muzikos, kuri primena jį ar ją?

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu į visus klausimus atsakėte teigiamai, vadinasi, jūs savo antrąją pusę mylite obsesine meile.

Obsesinė meilė yra tada, kai žmogus be perstojo galvoja apie savo antrąją pusę. Žmogus nė negali įsivaizduoti, kad jo jausmai gali būti atstumiami ar kaip nors kitaip paniekinami.

REKLAMA

Meilė yra nuostabi, daug duodanti ir atvira. Obsesija yra pikta ir visa griaunanti. Jeigu jaučiate, kad jūsų mylimasis per daug galvoja apie jus ir stengiasi sužinoti ką jūs darote kiekvieną akimirką, reikėtų sunerimti. Ir pasakyti mylimajam sudie.

Neturite savo asmeninio gyvenimo

Tai, kad jūs esate kartu, dar nereiškia, kad visa jūsų veikla ir gyvenimas turi būti susijęs tik su antrąja puse.

Turėkite ir savo asmeninį gyvenimą, ne tik santykius. Įsitikinkite, kad turite mėgstamą darbą ar hobį, kuris jums iš tiesų patinka. Nepamirškite draugų, su kuriais galėtumėte susitikti.

REKLAMA
REKLAMA

Leiskite laiką vienas. Atsiminkite, kad turite gerai jaustis ir būdamas vienas. 

Sveikuose santykiuose abu partneriai dalijasi savo išgyvenimais ir patyrimais. Jeigu visas jūsų gyvenimas sukasi tik aplink vienas kitą arba dar blogiau, vienas iš partnerių gyvena tik kitu partneriu, reikėtų sunerimti. Ir galbūt išsiskirti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų