REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame balandžio 18-os dienos horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.

Pateikiame balandžio 18-os dienos horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Keistoka diena. Gali kilti nesusipratimų, pakibti planai, įstrigti susitarimai. Galbūt dėl kažko teks gailėtis arba daryti tam tikrus žygius, kad vėliau būtų įmanoma kai ką pakoreguoti, pakeisti.

Tauras

Šiandien nusimato darbai, rūpesčiai, dėl kurių jausitės įsitempę. Kol kas dar nepriimkite svarbių sprendimų dėl naujų dalykų. Lengva suklysti, apsigauti. Tačiau galite tikėtis kūrybinės sėkmės.

Dvyniai

Šiandien stenkitės tvarkingai užbaigti darbus, sutvarkyti dokumentus. Venkite skubotų sprendimų turto, verslo, pinigų reikaluose. Kur kas lengviau kažkam neįtikti, susikompromituoti nei sulaukti pozityvaus vertinimo.

Vėžys

Pravartu baigti senus darbus, susumuoti rezultatus, padaryti išvadas. Nors jausitės teisūs ir jums seksis kitus įtikinti, nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, ryšiais. Tikėtina, kad kažkas mėgins drumsti įprastą tvarką, kelti aikštėn jūsų trūkumus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dėl per didelės nervinės įtampos šiandien sunku bus rasti bendrą kalbą su aplinkiniais. Gali tekti paneigti klaidingą informaciją ar pan. Bent jau į namus nesineškite dalykinių problemų ir nevarginkite artimųjų, apie jas kalbėdami.

REKLAMA

Mergelė

Diena žada įvairias peripetijas asmeninių santykių srityje. Geriausiai seksis žaismingiems, originaliems, kūrybingiems šio ženklo atstovams. Net nebūtina daug žinoti ir mokėti, svarbu sugebėti žaviai save išreikšti, nustebinti.

Svarstyklės

Būsite darbštūs, pareigingi, bet darbo reikaluose ne viskas seksis taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Dalis pastangų gali nueiti "šuniui ant uodegos". Šiandien būkite kuo atidesni su svetimomis vertybėmis, nesugadinkite, nepameskite.

Skorpionas

Šiandien gali tekti aiškintis juridinius formalumus arba asmeninius santykius. Gali spręstis tolesnės asmeninių santykių eigos klausimai. Vakaras provokuos ginčams, agresijai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jus baugins galimos permainos. Galbūt imsite manyti, kad griūva įprastinis stabilumas, stringa planai. Venkite aplaidumo, jei reikės spręsti kokį nors supainiotą reikalą, paruošti ar išnagrinėti svarbų dokumentą.

Ožiaragis

Jūsų geri ar blogi ketinimai, iniciatyva neliks neįvertinti. Galite gauti žinią iš toli esančio dominančio asmens arba iš oficialios institucijos. Nepatikimos pasirodys kai kurios pažintys, susijusios su finansiniais reikalais.

Vandenis

Teks užbaiginėti įsibėgėjusius darbus, bet tai nebus taip paprasta. Tikėtini draudimai, apsunkinimai. Gali būti pareikalauta atsakomybės, atsiskaitymų. Vakare būsite lengvai suerzinami, išprovokuojami rizikai, agresijai.

Žuvys

Šiandien problemų galite turėti per kitų žmonių arba savo neapdairumą, neatsakingumą. Įvairios kliūtys, pasipriešinimas ar kažkieno diktatas gali būti neįveikiami. Kai ko gali tekti atsisakyti, keisti planus.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų