REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame balandžio 17-os dienos horoskopą 12-ai Zodiako ženklų.  

Pateikiame balandžio 17-os dienos horoskopą 12-ai Zodiako ženklų.  

REKLAMA

Avinas

Elkitės ramiai, neskubėdami, nesinervindami. Kreipkitės pagalbos į draugus, nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti.

Tauras

Daug iš savęs nereikalaukite: neskubėkite ką nors veikdami, pasirašinėdami, žadėdami: teks grįžti ir perdaryti, perrašyti ar atsisakyti duoto žodžio. Daug nesitikėkite ir iš kitų: erzins aplinkinių kvailumas, nesąžiningumas.

Dvyniai

Nors užsibrėšite kalnus nuversti, dėl neaiškių priežasčių mažai ką pavyks padaryti. Nebent imtumėtės svarbių reikalų, darbų nuo ankstyvo rytmečio. Verčiau šiandien planuokite ką nors nedaug, kad galėtumėte tam skirti visą savo laiką bei jėgas, tuomet liksite patenkinti ir savimi, ir atliktu darbu.

Vėžys

Su informacija dirbkite itin atidžiai, nesiblaškykite, jei teks pasirašyti dokumentus (geriau to visai nedaryti), skaičiuoti pinigus: galite ką nors rimtai supainioti. Nepraleiskite pro ausis dalykinių naujienų, taip pat patarimų, pasiūlymų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Atėjo laikas sustoti ir nuosekliai pasvarstyti, kas nuveikta? Beje, jei savo noru nestabtelėsite, gyvenimas tai padarys. Šiandien derėtų atlikti užmirštus įsipareigojimus darbe, o ypač namuose.

REKLAMA

Mergelė

Mažiau planuokite ir vilkitės, elkitės, kaip reikalauja aplinkybės, tuomet diena nepraeis tuščiai. Jei pasikliausite vien sėkme ir nepasiruošite blogiausiam atvejui, galite sužlugti.

Svarstyklės

Pasistenkite nesugadinti pavasarinio džiaugsmo, neaptemdyti užsimezgusių naujų santykių. Dėl niekų galite susipykti ir su artimu žmogumi, ir su bendradarbiu. Savo užduotis atlikite kuo sąžiningiau.

Skorpionas

Turintiems išugdytą teisingumo jausmą nebus lengva susitvardyti. Kad ir kaip būsite nepatenkinti, pasipiktinę, nepamirškite, kad jūsų emocijos neturi pažeisti aplinkinių ramybės.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Sunkus, lemtingas laikas, kai iš dviejų blogybių nereikia rinktis nė vienos, ir vargu ar bus pasiūlyta kas nors daugiau nei blogai? Tad jei atsisakysite svarbių reikalų, atsakingų pokalbių, nesukomplikuosite ir taip jus varginančio reikalo ir išvengsite naujų rūpesčių.

Ožiaragis

Neskubėkite pykti ir piktintis: stenkitės objektyviai įvertinti save, aplinkinius. Rytą pasitaikys nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui.

Vandenis

Būkite atidesni (ir pagarbesni) vadovybės nuomonei, tai padės išvengti nesusipratimų darbe. Savo užduotis atlikite itin atsakingai, tikėtinos apmaudžios klaidos: ko nors nepastebėsite, praleisite, pamiršite. Namuose venkite peikti artimuosius.

Žuvys

Stenkitės prisiderinti ne tik prie besikeičiančių sąlygų, bet ir prie permainingo kolegų, partnerių, draugų, taip pat sutuoktinio nuotaikų: su jais nebus lengva bendrauti, tad likite taktiški, jei nenorite ilgam sugadinti santykių.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų