REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad porų miegamuosiuose netrūksta prasimanymų. Nuoširdumas – geriausia taktika meilėje ir intymiuose santykiuose.

Panašu, kad porų miegamuosiuose netrūksta prasimanymų. Nuoširdumas – geriausia taktika meilėje ir intymiuose santykiuose.

REKLAMA

Tačiau tikrovė tokia, kad daugeliui mūsų kartais išsprūsta kokia nors nedidelė balta melagystė, kad neįžeistume savo partnerių.

Kai kurie apie savo seksualinį gyvenimą meluoja ir daugiau, ir dėl įvairiausių priežasčių, rašoma dailystar.co.uk. Apie savo melus žmonės prisipažino naujoje apklausoje – nuostabą kelią moterų ir vyrų sakomų melagysčių skirtumai.

Moterys dažniausiai tiesos nesako apie tai, kiek seksualinių partnerių yra turėjusios gyvenime. Net 52% moterų pripažįsta, kad buvusių meilužių skaičių sumažina, kai apie tai kalbasi su jas dominančiu žmogumi.

O štai kitoje barikadų pusėje penktas dažniausias vyrų melas yra buvusių meilužių skaičiaus padidinimas.

Vis dėlto, dažniausiai vyrai meluoja sakydami, kad niekada nėra buvę neištikimi.  Vyrukai prisipažįsta, kad taip sako bijodami, kad buvusi jų neištikimybė atbaidys potencialią partnerę.

REKLAMA
REKLAMA

Abi lytys prisipažino, kad yra prisipažinusios meilėje, kai iš tiesų to nejautė. Dažniau šio melo griebiasi moterys – tai trečias pagal dažnumą jų sakomas melas.

Antrąją vietą moterų melų tarpe užėmė suvaidinti orgazmai, kurių, žinoma, vyrų sąraše visai nėra.

Šioje apklausoje dalyvavo 2 000 moterų ir vyrų lygiomis dalimis. Apklausą atliko tinklapis IllicitEncounters.com – populiariausias pažinčių portalas vedusiems ir ištekėjusioms Didžiojoje Britanijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų