REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjusi nauja savaitė žada nemažai iššūkių. Pasirūpinti reikėtų ne tik savimi, bet ir visais aplinkiniais. Kai kurių ženklų, panašu, laukia nemenki išbandymai, kurių teks imtis net ir prieš savo valią. 

Prasidėjusi nauja savaitė žada nemažai iššūkių. Pasirūpinti reikėtų ne tik savimi, bet ir visais aplinkiniais. Kai kurių ženklų, panašu, laukia nemenki išbandymai, kurių teks imtis net ir prieš savo valią. 

REKLAMA

AVINAS. Veikiant Marsui, asmeninės ir profesinės savybės sustiprės tiek, kad galėsite be vargo priimti sudėtingiausius sprendimus. O ir daugumą vadovo savybių atrasite savyje. Intuicija ir nestandartinis mąstymas – sėkmės laidininkas. Diskomfortą kels šeimyninės aplinkybės. Laikui einant, tai gali atsiliepti ir darbiniams reikalams. Žvaigždės pataria nors ir trumpai, bet kasdien skirti laiko bendravimui su šeimos nariais.

JAUTIS. Dėl Marso savyje galite atrasti tokių gebėjimų, apie kuriuos net nesapnavote. Būdami iš esmės tylūs ir ramūs, sugebėsite pasipriešinti sistemai ir netgi užimti vadovaujančią padėtį. Plėsis bendravimo ratas. Geras laikas perspektyviems dalykiniams ryšiams, ateityje tapsiantiems tvirtu karjeros pamatu. Žvaigždės sako, kad dabar svarbiausia aiškiai formuluoti savo mintis ir norus, ypač dalykinėje sferoje.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Jus globos Neptūnas, tad psichologinės jūsų savybės nustelbs fizines, o tai reiškia, kad kai kurie gyvenimo aspektai pasisuks priešinga kryptimi nei lig šiol. Tikėtinos pozityvios permainos, tik joms subręsti bus nelengva. Kūrybinius gebėjimus pavyks realizuoti praktikoje. Gali būti, kad prasmę atrasite labdaringoje veikloje. Būsite imlūs aplinkos poveikiui, tad žvaigždės perspėja nebūti patikliais, nes galite tapti aferistų aukomis.

REKLAMA

VĖŽYS. Jupiteris sąlygos ženklias permainas. Seksis realizuoti save vyro, žmonos, tėvų vaidmenyje. Rūpesčio banga tiesiog užliesite artimuosius, stengsitės suteikti kiekvienam kuo daugiau džiaugsmo ir malonių akimirkų. Galimas santykių įteisinimas, sprendimai dėl šeimos pagausėjimo. Dalykinėje sferoje aiškiai pastebėsite savo klaidas, ir tai padės užimti reikšmingą vietą. Žvaigždės pataria nepraleisti nė vienos galimybės.

LIŪTAS. Marsas veiks jūsų jausmus ir temperamentą. Atsivers plačios asmeninio gyvenimo perspektyvos. Būsite kantrūs, supratingi ir atsakingi. Galimas lemtingas susitikimas su potencialiu partneriu, ir būtent jūs turėsite imtis iniciatyvos tam, kad nukreiptumėte santykius tinkama vaga. Svarbiausia, sako žvaigždės, nesupainioti dalykinių ir asmeninių interesų, nes tai gali būti nesutarimų šeimoje priežastis.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Merkurijus skatins pasinerti į profesinę veiklą, pademonstruojant išskirtinį talentą. Geriausiai seksis meniškų, kūrybinių profesijų atstovams: architektams, dizaineriams, kirpėjams ir t. t. Žvaigždės rodo, kad laikas pakankamai sudėtingas, nes tam, kad užbaigtumėte pradėtus projektus, jums tikriausiai prireiks tiek finansinio, tiek psichologinio palaikymo. Tad ieškokite išeities ir jokiu būdu nenuleiskite rankų.

SVARSTYKLĖS. Į jūsų gyvenimą veržiasi permainos. Nusiteikite pozityviems rezultatams ir drąsiai laužykite stereotipus. Jei stabdytų kliūtys, veikiamos Marso, protingai jas išanalizuokite ir tuomet sėkmingai pašalinsite. Profesinėje sferoje jausitės puikiai, kai kuriems atsivers naujos perspektyvos, sugebėsite susitarti su bet kuriuo oponentu. Žvaigždės pataria susivokti, ko norite iš gyvenimo, tuomet susitvarkys ir asmeniniai santykiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Marso įtaką jausite įvairiose gyvenimo sferose. Būkite atidūs ir apdairūs, tuomet išvengsite kritimo, nes aplinka bet kuriuo momentu gali pakišti jums koją. Palanku gilintis į žmogaus būties slėpinius, ieškoti atsakymų į sudėtingus klausimus. Jeigu kiltų noras padaryti kažką kilnaus žmonijos labui, neatmeskite jo. Žvaigždės pataria daugiau dėmesio skirti dvasiniams dalykams, nuošaliau paliekant intymų gyvenimą.

ŠAULYS. Jupiteris teiks dvasios ramybę ir minčių harmoniją. Norėsis padėti ir sau, ir kitiems žmonėms. Bendravimo troškulys leis maksimaliai panaudoti komunikacinius gebėjimus. Nustos kamuoti kai kurios abejonės, todėl tvirčiau pajusite žemę po kojomis. Atkakliai siekdami savo tikslų, įgysite ilgalaikę dvasinę pusiausvyrą. Profesinėje srityje būsite kantrūs ir nuoseklūs, gebėsite susikaupti pačių svarbiausių projektų realizavimui.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Dėl Neptūno nestokosite naujų idėjų, puikiai pavyks atmesti tai, kas yra nenaudinga ar pasenę. Būsite nepralenkiami vadovai ir valdovai, jeigu sugebėsite nepasiduoti ambicijoms. Galima situacija, kai atrodys, jog žemė slysta iš po kojų, tačiau jums ji bus naudinga, nes privers „sumažinti apsukas“. Gali varginti nepastovi nuotaika, tad žvaigždės įspėja vengti kraštutinumų, kad nepakenktumėte savo dalykinei ir asmeninei reputacijai.

VANDENIS. Dėl Urano įtakos jūsų asmeninis gyvenimas gali pasikeisti neprognozuojamai. Atsiras diskomfortas bendraujant su kai kuriais žmonėmis, suvokimas, kokie esate skirtingi. Tinkamas metas susitaikyti su artimaisiais, tačiau tam gali sutrukdyti jūsų ambicijos. Žvaigždės pataria nedelsti, nes toks puikus laikas taikai ir harmonijai atstatyti vėl pasitaikys negreitai.

ŽUVYS. Neptūnas harmoningas, tad būsite pusiausviri, lankstūs ir diplomatiški – metas palankus karjerai. Perspektyvūs dalykiniai ryšiai, iniciatyvos ten, kur ankščiau eiti nesiryžote, padės iškovoti savo vietą po Saule. Išaugs autoritetas, neliksite nepastebėti ir vadovybės. Ryškiausi rezultatai bus pastebimi medicinos, meno, psichologijos srityse. Tinkamas laikas ir

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų