REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienios daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas permainingas. Pateikiame balandžio 15-osios prognozę 12-ai Zodiako ženklų.

Pirmadienios daugeliui Zodiako ženklų prognozuojamas permainingas. Pateikiame balandžio 15-osios prognozę 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Neblogas laikas dalykiniams reikalams tvarkyti. Popiet palanku kreiptis į vadovybę su prašymais ar pasiūlymais. Vakaras bus džiugesnis, jei susitiksite su gerais draugais.

Tauras

Pasyvus metas, kai reikia vengti atsakingų arba nemalonių pokalbių, kaip ir jums nepatinkančių asmenų. Jei tektų aptarinėti ką nors svarbesnio, geriau, jei tai būtų laikas po pietų.

Dvyniai

Ilsėkitės, dėl nieko nesijaudinkite, tuomet neteks aiškintis jums nemalonių dalykų. Šiandien geriau nematyti, kas blogai. Įtarumas artimo žmogaus atžvilgiu perdėtas. Neįsivelkite namuose į konfliktus.

Vėžys

Gana sėkmingas metas, tai savotiško atpildo laikas, kai sugrįžta tas gėris, kurį kitiems skleidėte. Nors diena įtempta, ji tinkama svarbiems susitikimams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus, kadangi vargu ar jie greit sugrįš. Ši diena palanki labdarai, dovanoms teikti.

REKLAMA

Mergelė

Venkite tų, kurių nemėgstate, ypač vakare: pokalbiai su jums nemaloniais žmonėmis šįkart morališkai žlugdys. Nežarstykite neapgalvotų kaltinimų artimiesiems, mylimam asmeniui, taip pat kolegoms.

Svarstyklės

Šypsokitės, ir nesklandumai jus aplenks! Šiandien nepatartina skubėti, venkite ir viską imti į širdį: galite visai be reikalo išgyventi, nerimauti. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Vakaro nuotaika vėl bus puiki, nors planai gali ir suirti.

Skorpionas

Geras laikas, tačiau avantiūros turi būti apgalvotos. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, sutuoktiniui, tai sustiprins abipusį supratimą. Vakare eikite anksčiau ilsėtis, atsisakykite kulinarinių eksperimentų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Atidžiau tikrinkite atliekamus darbus, galite padaryti klaidų. Kitais labai nepasikliaukite, jei norite gerų rezultatų. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais, ar tai būtų kolega, ar klientas.

Ožiaragis

Sunkokas laikas: aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Beje, jūsų pasitikėjimu gali būti pasinaudota savanaudiškai, todėl nepriimkite svarbių sprendimų. Neįtarinėkite sutuoktinio.

Vandenis

Nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms, tačiau geras laikas labdarai. Palankus laikas svarbiems susitikimams, kelionėms, komandiruotėms. Vakare aplankykite senus gerus draugus, išsikalbėkite.

Žuvys

Jūsų sprendimai tampa drąsūs ir neabejotinai bus naudingi, jei neskubėsite ir geriau apmąstysite finansinę reikalo pusę. Taip pat nereikėtų skubėti įtarinėti mylimo asmens, labiau tikėkite tais, kurie jums brangūs.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų