REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Moteris (nuotr. 123rf.com)

Laukia ypatingas sekmadienis, kuris pateiks staigmenų. Kokios jos bus ir kas jūsų laukia balandžio 14-ąją dieną, sužinokite horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

24

Laukia ypatingas sekmadienis, kuris pateiks staigmenų. Kokios jos bus ir kas jūsų laukia balandžio 14-ąją dieną, sužinokite horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai teks pasirūpinti ne vien įprastais reikalais. Galbūt reikės šalinti kažkokius trūkumus. Pasisaugokite provokacijų. Neliekite neigiamų emocijų ant artimų žmonių galvų.

Tauras

Uoliai tvarkysite organizacinius reikalus. Nekils ypatingų rūpesčių, jei darbai tekės įprasta vaga ir visi sutartinai vykdys savo pareigas. Blogiau, jei kažkas pažeis bendrą ritmą.

Dvyniai

Tikriausiai šiandien jausitės nekaip. Gal bus sunku susigaudyti situacijoje, prisiderinti prie naujų reikalavimų ar kolektyvo (jei šiandien reikia dirbti), o gal paprasčiausiai organizmas reikalaus poilsio. Patausokite save, neslėpkite, kad jums sunku.

Vėžys

Nerami diena. Galite pasijusti apgauti, išnaudojami arba demaskuoti. Tikriausiai teks dėl kažko skubiai apsispręsti. Nekorektiškais pareiškimais galite įžeisti savo pašnekovus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Aktualūs bus reikalai, susiję su pinigais, nuosavybe, nuoma, tiekimu. Galbūt planuosite reikiamus pirkinius. Gali kilti pagunda veltis į aferą, žadančią pasipelnymą.

REKLAMA

Mergelė

Ši diena be pasigailėjimo įsuks į reikalų verpetą. Galite gauti netikėtą žinią ar išgirsti gandus, kurie sudrums jums sielą. Galbūt geriau kai ką pristabdyti, atidėti nei skubotai pasirašyti, įsipareigoti.

Svarstyklės

Šiandien jums labiausiai rūpės buitis, kasdieniniai reikalai. Skubiems sprendimams nekoks metas. Nesistenkite pakeisti nepakeičiamų dalykų, būkite tolerantiškesni artimiesiems.

Skorpionas

Šiandien viskas domins, visur noriai dalyvausite, bendrausite, nepaisydami menkų nesusipratimų. Galite elgtis lengvabūdiškai, neatsakingai. Neįsivelkite į pavojingą žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien be aiškios priežasties galite pasijusti nekaip. Dėl keistų nuojautų ar silpnumo nepajėgsite normaliai dirbti ir bendrauti. Galbūt tai bus susiję su jus dominančių asmenų elgesiu, planais.

Ožiaragis

Šiandien bus sunku priimti bet kokius sprendimus, nes atsiras nepritariančių. Gali būti, kad ant plauko pakibs kai kurie planai. Pasisaugokite nesąžiningų asmenų, konfliktinių situacijų.

Vandenis

Gali paaiškėti, jog nebėra laiko delsti, jei norite kažko naujo išmokti, keisti įvaizdį. Užsibrėžkite tik įgyvendinamus tikslus. Mažiau gilinkitės į svetimus trūkumus, ydas, o daugiau į tai, ką reikia taisyti savyje.

Žuvys

Nemažai galvosite apie nebaigtus darbus, mokslus. Galbūt mintys apie kelionę taip gali taip ir likti svajonėse, o iš tikrųjų užgrius rūpesčiai, atsakomybė ar pan.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų