REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Astrologija (pixabay.com nuotr.)

Nors balandžio vidurys daugeliui ženklūs bus įtemptas ir patariama geriau likti namuose, net dviem Zodiako ženklams išties seksis pritraukti sėkmę ir kuo puikiausiai tvarkyti užsistovėjusius reikalus.

6

Nors balandžio vidurys daugeliui ženklūs bus įtemptas ir patariama geriau likti namuose, net dviem Zodiako ženklams išties seksis pritraukti sėkmę ir kuo puikiausiai tvarkyti užsistovėjusius reikalus.

REKLAMA

Balandžio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Darbe (jei šiandien reikia dirbti) venkite sunkių ir atsakingų užduočių, pasistenkite atlikti tai, ką anksčiau buvote pamiršę. Tai tinkamas laikas įsisenėjusioms darbo problemoms spręsti. Siekite anksčiau grįžti namo, kad galėtumėte daugiau laiko praleisti su artimaisiais, užsiimti tuo, kas teikia džiaugsmą.

Tauras

Pajusite artėjantį palengvėjimą, geras permainas. Gali pajudėti reikalas, į kurį anksčiau buvote investavę nemažai laiko bei pinigų.

Dvyniai

Nieko naujo nesiimkite ir pasistenkite daugiau ilsėtis nei dirbti: svarbius reikalus bei rūpesčius atidėkite arba juos tvarkykite per tarpininkus. Galite sulaukti netikėtos pagalbos ir gero patarimo, vertingo pasiūlymo, tik nesiimkite to įgyvendinti šiandien.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Puikus metas: atsiras galimybių išspręsti jus slėgusią problemą. Trauksite aplinkinius, daug kas norės su jumis bendrauti, bendradarbiauti, jums padėti, patarti, tačiau bus svarbu atsirinkti, ko galima klausyti, o ko ne, iš ko galima priimti pagalbą, iš ko ne.

REKLAMA

Liūtas

Galite sulaukti pagalbos ar gero patarimo iš senų draugų, ypač sprendžiant finansinius sunkumus. Jei siekiate susitaikyti su sutuoktiniu, būtinai ką nors nuveikite jam (jai) asmeniškai, įteikite mielą dovanėlę.

Mergelė

Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Tai laikas, kai pažinsite tikrą draugą, kai suvoksite, su kuo jums pakeliui, o nuo ko reikia atsitraukti.

Svarstyklės

Užvilkintam reikalui greitai užbaigti tinkamas ryto metas. Deja, galite būti pernelyg kaprizingu su tais, kurie jus myli. Šiandien bus geriau, jei šeimos interesus iškelsite aukščiau visko.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pagaliau nusimesite jus prislėgusią naštą! Jūsų asmeninis žavesys, mokėjimas save tinkamai pateikti įtakingiems asmenims, partneriams nulems ateities sėkmę.

Šaulys

Geriau šią dieną praleisti pasyviai ilsintis namuose.

Ožiaragis

Nepraleiskite puikios progos su visais susitaikyti, ieškoti sąjungininkų ir įtikinti sutuoktinį, kad visiškai juo pasitikite ir pritariate jo nuomonei (ir mylite).

Vandenis

Įtampa neišvengiama, tačiau jums pavyks viską gerai sutvarkyti. Tai neblogas laikas ryžtingiems veiksmams, ypač sprendžiant konfidencialias problemas.

Žuvys

Vėl šaunus metas: imsite palengvėle atgauti jėgas bei optimizmą, grįš sėkmė, laukia ir geros permainos reikaluose, taip pat santykiuose su pora. Vakaras žada smagias nuotaikas, ypač jei išvyksite iš namų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų