REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Kiaušiniai

Psichologija gali daug pasakyti apie mūsų sugebėjimus, talentus ir charakterį pagal tai, kaip žmogus erdvėje išdėlioja objektus. Yra net atskira tuo užsiimanti sritis - psichogeometrija.

5

Psichologija gali daug pasakyti apie mūsų sugebėjimus, talentus ir charakterį pagal tai, kaip žmogus erdvėje išdėlioja objektus. Yra net atskira tuo užsiimanti sritis - psichogeometrija.

REKLAMA

„Bright Side“ paruošė testą, kuris padės atskleisti jūsų stipriąją pusę. Reikės tik minutėlės prisiminti savo kasdienius įpročius.

Įsivaizduokite, kad turite dėžutę su keturiais kiaušiniais. Kaip juos išdėliosite?

A variantas

Jūsų stiprybė yra jūsų kūrybingumas. Nuolat trykštate naujomis idėjomis ir ilgai nenusėdite vienoje vietoje bei neužsiimate nuobodžiais darbais. Tuo pačiu metu darote 15 skirtingų darbų ir nesitraukiate iš kolegų bei artimųjų dėmesio centro - tai jūs.

Matote dalykų esmę. Mokate supaprastinti, pašalinti perteklių ir aplink save kurti harmoniją. Jūsų šviesi asmenybė traukia susižavėjimo žvilgsnius ir garantuoja įvairiausių žmonių susidomėjimą ir dėmesį. Vertinkite ir puoselėkite savo stiprybę. Pasaulio jos reikia!

REKLAMA
REKLAMA

B variantas

Jūsų stiprybė yra logika ir analitinis protas. Esate organizatorius iš prigimties. Jūsų neįkainojamos savybės - uolumas, metodiškumas ir užsispyrimas - padeda iš daugelio užduočių sukurti harmoningą struktūrą.

REKLAMA

Jūsų analitiškai orientuotas protas padės jums būti puikiu lyderiu ir vadovu. Norėdami greitai pasiekti sėkmę, stabdykite save, kai pradedate rinkti vis daugiau ir daugiau informacijos. Tiesiog pasitikėkite savo nuostabiu ir unikaliu protu ir pasieksite visus savo užsibrėžtus tikslus.

C variantas

Jūsų stiprybė yra jūsų lankstumas. Sugebate manevruoti per sunkumus, mokytis naujų dalykų, augti ir aplink save pasaulyje kurti grožį. Šiuo metu išgyvenate pereinamąjį laikotarpį. Po jo jūsų laukia naujas lygmuo - karjeroje, asmeniniame gyvenime ir santykiuose su kitais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Jūsų proto lankstumas padės jums laimėti bet kokioje situacijoje. Naudokitės savo sugebėjimais ir metodiniais įgūdžiais, derinkite juos su smalsumu, būkite atviri naujovėms ir verslo pasaulyje būsite nepralenkiami.

D variantas

Jūsų stiprybė yra užsispyrimas ir ryžtingumas. Lyderystės įgūdžiai ir sugebėjimas greitai analizuoti situacijas bei priimti sprendimus padės jums siekiant profesinių tikslų. Jūs traukiate žmones, jie žavisi jūsų sugebėjimu išlaikyti dėmesį ir eiti į priekį, kad ir kas benutiktų.

Sugebėjimas iš tolo įžvelgti pelningas idėjas kartu su pasitikėjimu savimi ir sugebėjimu greitai priimti sprendimus leis jums gauti visa tai, ko trokštate. Jums svarbiausias dalykas yra nusistatyti drąsius ir ambicingus tikslus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų