REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šventiškai prasidėjusi savaitė suteiks teigiamų emocijų ne visiems Zodiako ženklams, kai kuriems gali tekti patirti ir tam tikrų rūpesčių. Astrologas Naglis Šulija pateikia išsamią naujosios savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Šventiškai prasidėjusi savaitė suteiks teigiamų emocijų ne visiems Zodiako ženklams, kai kuriems gali tekti patirti ir tam tikrų rūpesčių. Astrologas Naglis Šulija pateikia išsamią naujosios savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Būsite labai iškalbingi, greitai ir lengvai tvarkysite dalykinius reikalus, bus lengva rasti gražų žodį ar sukurti ką gražaus. Puikiai seksis besimokantiems ar tiems, kurie ieško reikalingos informacijos. Antroje savaitės pusėje patartina atidžiau vairuoti ir dirbant nepamiršti saugumo technikos taisyklių.

Jautis. Savaitės pradžia gali būti kiek chaotiška ir nenuspėjama, tačiau tuo pat metu gali pažerti netikėtų sprendimų ir puikių idėjų. Vėliau viskas grįš į įprastas vėžes. Su finansiniais sprendimais skubėti nereikėtų antroje savaitės pusėje.

Dvyniai. Panašiai, kaip ir iki šiol, norėsis veikti greitai, o spręsti drąsiai. Tačiau antroje savaitės pusėje gali pritrūkti atidumo ir apdairumo, gali būti sunku sutelkti dėmesį. Tai laikina, bet skaitytis su tuo reikės. Įdomiomis žiniomis ar maloniais užsiėmimais nudžiugins artimi draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Atrodo, nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai, kurie dar gali susipinti ir su kažkokiomis smagiomis, maloniomis aplinkybėmis. Sėkmė lydės ir tuos, kurių veikla susijusi su grožio ir patogumų kūrimu.

REKLAMA

Liūtas. Gali būti, kad darbe daugės darbo. Tačiau savaitės pradžia gali būti kiek chaotiška, nenuspėjama, ir kartu apdovanos naujovėmis ir originaliais sprendimais. Labai palankus metas keliautojams – suderinti poilsį ir pažintinę veiklą pavyktų kuo puikiausiai.

Mergelė. Atrodo, darbe nestigs nei darbo, nei ambicijų būti geriausiems, dėl to produktyvumas, bent jau pirmoje savaitės pusėje, bus nemažas. Antroje gali atsirasti kliūčių, gali trukdyti ir išsiblaškymas ar nuovargis, tad stengtis reikės ramiau. Prasideda geras metas kelionėms.

Svarstyklės. Dabar labai svarbūs gali pasidaryti santykiai su kai kuriais, galbūt labai artimais žmonėmis. Arba tais, kurie tokiais gali tapti. Gali būti, kad susipins dalykiniai ir asmeniniai interesai. Šiaip ar taip, to, kas beveik savaime eina į jus, atsisakyti neverta.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Santykiai su kai kuriais asmenimis savaitės pradžioje gali klostytis kiek netikėtai ir neįprastai, bet galiausiai viskas baigsis naudingai jums. Antroji savaitės pusė šioje srityje bus daug ramesnė. Palankus metas rūpintis sveikatos reikalais. Piniginės naudos gali atnešti savaitės pradžia.

Šaulys. Metas linksmas ir smagus, siūlantis daug galimybių pasilinksminti, nuveikti ką įdomaus ir smagaus. Be to, būsite labai linksmi, išradingi ir kūrybiški, dėl to bus lengva nudžiuginti esančius šalia, o sėkmė ir įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba.

Ožiaragis. Nemažai dėmesio ir pastangų paprašys namai, šeimos reikalai. Palankus metas ne tik dalykinius reikalus tvarkyti, bet ir pasistengti, kad namie būtų dar jaukiau, gražiau, o namiškiai liktų laimingesni. Taip pat dabar gali būti nemažai pramogų, savaitės pradžioje kiek netikėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis. Dabar būsite atviri, linkę daug bendrauti ir daug judėti. Palankus metas semtis reikalingų žinių, ieškoti informacijos, rašyti laiškus ar raštus. Puikiai pavyktų ir kultūrinį akiratį plėsti. Savo dėmesio bei pastangų porcijos paprašys namai, šeimos reikalai – čia irgi pavyks nemažai nuveikti.

Žuvys. Gali būti, kad rūpės piniginiai, turtiniai reikalai. Atrodo, juos tvarkyti seksis puikiai, o kai kada tiesiog lydės sėkmė, dėl to ir naudos ilgai laukti nereikės. Pastangos kurti savo namus išliks, tačiau antroje savaitės pusėje sklandumo gali pristigti. Matyt, kai ką teks tiesiog atidėti. Ir visuomet atsiras laiko draugams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų