REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais kūno kalba daug geriau parodo, ką iš tiesų tuo metu galvoja žmonės. Gali pasirodyti, kad rankos paspaudimas ar kojų sukryžiavimas nieko nereiškia.

Kartais kūno kalba daug geriau parodo, ką iš tiesų tuo metu galvoja žmonės. Gali pasirodyti, kad rankos paspaudimas ar kojų sukryžiavimas nieko nereiškia.

REKLAMA

Svarbiausia, ką turėtumėte įsidėmėti, yra tai, kad kiekvienas iš mūsų turime savo pradinį elgesį, rašo brightside.me.

Atkreipkite dėmesį į situaciją. Taigi, sukryžiuotos rankos, kurias galėtume laikyti nesaugumo ženklu, gali rodyti ir tai, kad asmuo yra šaltas. Tik išnagrinėjus visą situaciją, galite padaryti teisingas išvadas apie tai, ar asmuo meluoja, nerimauja ar yra tiesiog pavargęs.

Šypsena

Atkreipkite dėmesį į tai, kaip žmogus šypsosi. Už nuoširdžią ir dirbtinę šypsenas yra atsakingos skirtingos raumenų grupės.

Nuoširdi šypsena — naudojami rizoriniai raumenys. Lūpų kampučiai pakyla į viršų, aplink akis atsiranda raukšlių. Gali šiek pakristi oda po antakiu.

REKLAMA
REKLAMA

Dirbtinė šypsena — naudojami vadinamieji juoko raumenys. Jie pakelia lūpų kampus toliau vienas nuo kito; viršutinė veido dalis visiškai nesikeičia.

REKLAMA

Jeigu žmogus nuoširdžiai šypsosi, vadinasi, jis ar ji jaučiasi patogiai šalia jūsų.

Laikysena

Atkreipkite dėmesį į tai, kaip žmogus stovi. Jeigu jis ar ji plačiai praskėtę kojas stovėdami, vadinasi, jiems trūksta pasitikėjimo savimi. Kuo didesnis tarpas tarp kojų, tuo labiau žmogus savimi nepasitiki.

Jeigu žmogus stovi sukryžiavęs kojas, vadinasi, jis ar ji puikiai jaučiasi. Taip stovėdamas žmogus negalvoja apie pavojų ir jaučiasi patogiai.

Parodo, kad nervinasi

Maži judesiai, tokie kaip plaukų pasitaisymas ir kiti veiksmai rodo, kad žmogus yra nervingas ir kažkuo susirūpinęs. Dažniausiai vyrai liečia savo veidą, o moterys - kaklą, drabužius ar plaukus, kada yra nervingi. Ir dar, žaidimas su tušinuku, švilpimas ir kojų judinimas rodo, kad šią akimirką asmuo yra nervingas ir kažkuo susirūpinęs. Pasakykite jam ar jai ką nors pozityvaus ir gražaus. Tai leis jam ar jai nusiraminti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų