REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandien gali išryškėti ir geros, ir blogos jūsų savybės. Jausite didelę įtampą, jei teks organizuoti seminarus, perteikti žinias. Regis, jums reikės peržengti per kai kuriuos kompleksus.

Tauras Šiandien bus ne taip lengva išsaugoti gerą reputaciją ir nesugadinti reikalų eigos. Sulauksite kritikos. Gali būti, kad teks atsisakyti kažkokių planų, susidūrus su biurokratinėmis užkardomis.

Dvyniai Gali būti, kad šiandien patirsite slapta jums parengtus išbandymus, patikrinimus. Pirma mintis bus slėptis ir permesti iniciatyvą kitiems. Verčiau susiimkite ir apginkite savo poziciją bei interesus.

Vėžys Jeigu tik galite, šiandien pasitelkite į pagalbą kolegas, aplinkinius ir pataupykite savo jėgas, ypač jei negalite pasigirti sveikata, energija. Mažiau reaguokite į paskalas, užgaulias replikas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien jums stigs emocinės pusiausvyros, tad savitvardos išties prireiks. Mylimam žmogui, vaikams gali atrodyti, kad elgiatės savanaudiškai, esate šykštūs jų atžvilgiu, tuo tarpu savo poreikiams, išvaizdai pinigų negailite.

REKLAMA

Mergelė Gali būti, kad teks rūpintis pajamų šaltiniais ar persikėlimu, pirkiniais ir pan. Vertėtų atidžiau rinktis prekes, nes galite paimti brokuotą daiktą. Ir patys kruopščiau dirbkite, kad nepadarytumėte broko.

Svarstyklės Šiandien laukia daug lakstymo, pokalbių. Galbūt mėginsite susitarti dėl svarbaus reikalo, tačiau pokalbis gali pakrypti nenumatyta linkme. Nuostolių gali pridaryti jūsų artimieji.

Skorpionas Rimtų rūpesčių gali sukelti vaikai, globotiniai bei jų poreikiai. Pastarieji atrodys perdaug kainuojantys. Regis, suksite galvą, kaip pabėgti nuo problemų. Vilios kelionės, romantiški nuotykiai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Iš toli arba iš oficialaus asmens galite gauti nekokią žinią. Jeigu mokotės, būsite įsitempę dėl įvykusio ar numatomo žinių patikrinimo. Kūrybinė veikla neturėtų kelti problemų. Regis, šioje srityje kažkuo sublizgėsite.

Ožiaragis Nelengva diena. Regis, šiuo metu atliekamas darbas pareikalaus itin didelio meistriškumo. Nuotaiką gadins vyresnio amžiaus vyrai ar šiaip konservatyvūs žmonės.

Vandenis Santykiai su konkurentais ir verslo partneriais tikriausiai bus permainingi ir įtempti, kupini pavydo. Panašu, kad būsite nusiteikę kištis į svetimus reikalus. Gali išryškėti jūsų kompetencijos trūkumas.

Žuvys Nerimausite dėl finansinių reikalų. Galite jausti būtinybę grąžinti skolas, ieškoti naujų pajamų šaltinių, sumokėti baudas. Tikėtinos ir pavojingos pagundos.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų