REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Indigo spalva - neabejotinai viena gražiausių. Indigo dažus tikrai verta išbandyti ir margučių dažymui, kartu su nagų lako metodu, rašoma aliceandlois.com.

Indigo spalva - neabejotinai viena gražiausių. Indigo dažus tikrai verta išbandyti ir margučių dažymui, kartu su nagų lako metodu, rašoma aliceandlois.com.

REKLAMA

Margučių puošimo marmuriniais raštais technika nėra pati paprasčiausia, bet jos rezultatai - nepakartojami. Vienspalviams margučiams pakaks vos vienos nagų lako spalvos ir margučiai bus tikrai dailūs. Taigi, šioms

Velykoms siūlome marmurinius indigo spalvos margučius!

Jums reikės:

Mėlyno nagų lako

Dirbtinių kiaušinių, pavyzdžiui, iš „Target“ internetinės parduotuvės

Vienkartinio plastikinio indo

Guminių pirštinių

Lazdelės maišymui

Stovo džiovinimui

Nagų lako valiklio (jei prireiktų ką nors nuvalyti)

Kambario temperatūros vandens

1 žingsnis. Į plastikinį indelį pripilkite tris ketvirčius kambario temperatūros vandens. Geriausiai tik 800 ml talpos indas. *Jei vanduo bus per šaltas, nagų lakas paskęs. Įlašinkite keletą lašų nagų lako. Kuo daugiau nagų lako įlašinsite, tuo tamsesnis ir labiau nudažytas bus kiaušinis, bet atsargiai – gali susidaryti ir gumulėlių.

2 žingsnis. Truputį pamaišykite lazdele, kad nagų lako lašeliai vandenyje pasiskirstytų tolygiai.

3 žingsnis. Įmerkite kiaušinį į vandenį ir jį pasukiokite. Mūvėkite gumines pirštines. Jei jų nedėvėsite, po dvylikos kiaušinių dažymo pirštai ir nagai atrodys tikrai nekaip! Kiaušinius taip pat galite išimti nedidelėmis virtuvinėmis žnyplėmis.

4 žingsnis. Leiskite kiaušiniams nudžiūti. Galima naudoti truputį plastiko putų ir stovą suformuoti segtukais.

Galite naudoti įvairiausių spalvų nagų laką, taip pat skirtingų spalvų kombinacijas. Tačiau indigo spalva atrodo puikiai ir labai tinka pavasariui!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų