REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Gian Luca Demarco  šeimos akimirkos (nuotr. Nendrės - Indrės Voicechovičienės)

Šeštadienio rytais iš televizoriaus ekranų besisveikinantis italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco turi daug veiklos. Su žmona Egle augina tris vaikus, rūpinasi studijos „Kulinarinė studija“ statybomis ir kartu su Ali Gadžijevu TV3 televizijoje veda kulinarinę veiklą „Gardu gardu“.

15

Šeštadienio rytais iš televizoriaus ekranų besisveikinantis italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco turi daug veiklos. Su žmona Egle augina tris vaikus, rūpinasi studijos „Kulinarinė studija“ statybomis ir kartu su Ali Gadžijevu TV3 televizijoje veda kulinarinę veiklą „Gardu gardu“.

REKLAMA

Apie šeimą, darbus ir ateities planus charizmatiškasis virtuvės šefas sutiko pasikalbėti su naujienų portalu tv3.lt.

Nesipyksta auklėdami vaikus

Pernai metais Gian Luca su žmona Egle susilaukė trečiosios atžalos. Paklaustas, ar suspėja ir dirbti, ir prižiūrėti vaikus, virtuvės šefas atsako, kad viskas pavyksta. „Suspėju. Kai susidėliojame kažkokį darbų planą, tai dabar visada reikia į jį žiūrėti lanksčiai. Na, jeigu nepavyks, tai nepavyks. Vaikučiai duoda ritmą,“ – sako ekspresyviai ir ne visada tikslia ir aiškia lietuvių kalba šnekantis Gian Luca.

Auklėdamas savo vaikus, Gian Luca nustato ribas. „Nežinau, ar tai yra griežtumas, bet esu tas tėvas, kuris rodo, kad yra kažkokie limitai. Be jų vaikai būtų be kontrolės. Bet tuo pačiu metu esu tas, kuris durniuoja ir daro kvailystes kartu, tačiau su saiku.“

REKLAMA
REKLAMA

Dėl vaikų auklėjimo Gian Luca retai pykstasi su žmona. Sutuoktiniai visada stengiasi diskutuoti apie tai, kaip auklėti vaikus ir tokiu būdu atranda bendrą nuomonę. Taip pat pora dalinasi darbais namuose, tačiau viskas priklauso nuo situacijos. „Jeigu aš esu namuose, prisidedu prie darbų, jei ne, Eglutei atitenka ta sunkioji dalis. Stengiamės dalintis našta,“ – pasakojo Gian Luca.

REKLAMA

Pokyčiai studijoje

„Kulinarijos studijai“ vadovaujantis Gian Luca atskleidė, kad dabar vyksta statybos. Pasirodo, „Kulinarijos studijoje“ bus daugybė pasikeitimų. „Mes įprastai darydavome tik vakarėlius ir mokymus. Dabar turėsime gastronomiją.

Aš gaminsiu iš šviežių produktų, vasarą ir padažus, o žmonės galės juos pasiimti į namus arba valgyti pas mus. Pradėsime šią vasarą. Plius gelato ledai, mano gamybos, kurie bus parduodami ir dienos metu,“ – būsimas naujoves pristatė virtuvės šefas.

Planuose – pusbrolio vestuvės Italijoje

Gian Luca užsiminė, kad šią vasarą liks Vilniuje ir dirbs „Kulinarijos studijoje“. Kaip pats sako, nenori važiuoti prie jūros, kaip tai darė 3 metus iš eilės. Be to, tenka prisitaikyti ir prie trečio vaikelio poreikių.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau planuose yra atostogos. „Tikrai važiuosime į Italiją liepos pradžioje. Bus didelės mano pusbrolio vestuvės, visa šeima, bus juokinga ir įdomu. Pas mus Italijoje vestuvėse būna labai juokinga, kai dalyvauja visa šeima. Susirenka daug chebros ir būna labai smagu. Mes mėgstame varyti vienas ant kito. Kas paseno, kas pastorėjo,“ – pasakoja Gian Luca.

Grilio sezonas – su draugais

Be maisto gaminimo, Gian Luca turi ir kitų pomėgių. Vienas iš jų yra motociklas. „Esu ramus vairuotojas. Prisimenu, kad esu tėtis. Man patinka, kai mano galva gauna šiek tiek daugiau oro važinėjant motociklu. Mano tikslas nėra kuo greičiau važiuoti, jau seniai taip nevažinėju,“ – prisipažįsta Gian Luca.

Paklaustas apie šiltus orus ir grilio sezoną, Gian Luca priminė, kad visada smagiau ką nors kepti grilyje su draugais. „Reikia pasikviesti bent jau kokius 10 žmonių. Tada būna smagu. Tai laikas, kada reikia pasibūti su chebra lauke, todėl reikia tuo pasinaudoti,“ – aiškina Gian Luca.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų