REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Nors jausitės esą optimistai, nesklandumų pakaks. Pavyzdžiui, paaiškės, ar asmuo, su kuriuo turite reikalų, yra patikimas, laikosi savo žodžio, ar draugai ištikimi bei patikimi.

Tauras Kad ir kokių vertingų pasiūlymų išgirsite, neskubėkite jais žavėtis, be to, dėl naujų sumanymų gali kilti nesutarimų šeimoje. Likimas dar pakoreguos jūsų ketinimus, planus – tikrai nebus taip, kaip šiandien nuspręsite. Galimi tam tikri veiklos apribojimai, tačiau tai išeis į naudą.

Dvyniai Nekurkite jokių planų, nei asmeninių, nei dalykinių, nes jie žlugs. Niekam nepasakokite apie savo ketinimus: kas nors pasinaudos jūsų idėjomis anksčiau už jus arba pakenks pavydu, intrigomis.

Vėžys Patartina niekur nepersistengti, likti nuošalyje. Pasaugokite asmenines paslaptis. Pasikliaukite nuojauta, nepasiduokite provokacijoms, susijusioms su slaptais meilės santykiais. Galite nukentėti ir užkritus svoriui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nepasiduokite pagundai demonstruoti savo pranašumą, šaunumą, užsispyrimą: šiuo metu turite elgtis kukliau, paprasčiau, ypač bendraudami su vadovu ir kitais žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Nesistenkite perkelti ant kitų pečių atsakomybės už savo ateitį: patiems reikia priimti atsakingus sprendimus.

REKLAMA

Mergelė Sunkus laikas, tad neskubėkite daryti išvadų, taip pat žadėti, pirkti, vairuoti, varyti iš namų sutuoktinio. Neįtarinėkite, nepasiduokite kitų blogai nuotaikai. Diena skatins labiau susirūpinti materialiniu stabilumu ir sveikata.

Svarstyklės Nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite. Pamėkite tuos, kurie jums nepatinka, kurie apriboja, draudžia, neleidžia ko nors suprasti, taip, lyg jie būtų geri jūsų draugai.

Skorpionas Liūdesio metas. Dalykiniams reikalams tvarkyti, lemtingam pokalbiui su vadovu ne pats geriausias laikas. Namuose ir darbe neskubėkite, kitų taip pat neskubinkite. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią: susidursite su rimtu pasipriešinimu.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tai įkvėpimo metas, kai norisi padaryti ką nors neparasta ir nustebinti aplinkinius (ypač mylimą žmogų), tačiau to daryti nereikia. Galite susidurti su vaikų uždarumu, tiesa, nuoširdumas juos atpalaiduos, ir jums gali būti patikėta didelė paslaptis ar didelė baimė.

Ožiaragis Aplinkybės vers spręsti sudėtingas darbo problemas. Stenkitės viską daryti kuo geriau : vadovas itin greitai pastebės klaidas. Saugokite savo darbo vietą. Galimi nemalonumai per tarnybinį flirtą.

Vandenis Šios dienos patirtis vers suabejoti, ar tikrai užsiimate tuo, kas jums patinka, ar einate gyvenimo keliu su sau tinkamu asmeniu, ar pasirinkote gerą partnerį veikloje? Saugokitės apgaulių skaičiuodami pinigus ar ką nors pirkdami.

Žuvys Nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu ir pagarba, nenorėkite daugiau, nei jums siūloma. Netinkamas laikas reikšti nepasitenkinimą mylimam žmogui.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų