Šaltibarščiai

Šaltibarščiai

Prasidėjus pavasariui, pasiilgote ir lietuvių pamėgtų šaltibarščių? Išbandykite šį šaltibarščių receptą, būtent ridikas jiems suteiks įdomesnio skonio ir papildomo prieskonio. 

Jums reikės: 50 g svogūnų laiškų; 25 g krapų; 3 - 4 (apie 300 g) agurkų; 150 g ridikėlių; 570 ml (330 g) marinuotų burokėlių; 900 ml (2,5 %) kefyro; druskos; 2 v/š grietinės; 3 kiaušinių; 6 bulvių.

Gaminimas:

Bulves nuskuskite, perpjaukite į keturias dalis ir virkite 20 min (nuo užvirimo) pasūdytame vandenyje. Išvirkite kietai virtus kiaušinius (10 - 12 min). Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus.

Agurkus supjaustykite arba sutarkuokite šiaudeliais. Ridikėlius supjaustykite griežinėliais. Burokėlius nukoškite. Viską sudėkite į dubenį.

Supilkite šaltą kefyrą. Pasūdykite. Įdėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Pilkite į lėkštę. Ant viršaus sudėkite pjaustytą kiaušinį. Patiekite su karštomis bulvėmis. Iš šio kiekio pagaminsite 3 porcijas.

Šaltinis: 1001 receptas (worldrecipes.eu)

 

2019-04-15 16:43:43
Tobuli be ridikėlių
Netobuli su ridikėliais, tai faktas.
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
[email protected]

Naujienų portalo tv3.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB All Media Lithuania sutikimo draudžiama.

2019-04-15 16:43:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tobuli be ridikėlių
Netobuli su ridikėliais, tai faktas.   ATSAKYTI
GAUK NEMOKAMĄ tv3.lt NAUJIENLAIŠKĮ Į SAVO PAŠTO DĖŽUTĘ:
UŽSISAKYTI

Top Video

Šimtmečių radybos Vilniuje – paaiškėjo ir pikantiškos detalės
DABAR RODOMA
Šimtmečių radybos Vilniuje – paaiškėjo ir pikantiškos detalės
DABAR RODOMA
Valdas Adamkus žmonėms siunčia svarbią žinią
DABAR RODOMA
Naujausi kandidatų į prezidentus reitingai: užvirė žūtbūtinė kova
DABAR RODOMA
LFF burtų traukimas virto sensacija: aistras kurstė pusnuogė mergina
DABAR RODOMA
Šiurpus momentas: Lekavičius aikštę paliko kraujuojančiu veidu
DABAR RODOMA
Kaimynai ir pareigūnai prabilo apie „Iki" užpuoliką
DABAR RODOMA
Greitas ir lengvas velykinis desertas: pavyks kiekvienam
DABAR RODOMA
Viskas, ką reikia žinoti apie velykines gėlių kompozicijas
DABAR RODOMA
Sausas ir šaltas oras trukdo pradėti sėją
DABAR RODOMA
Šaro techninė Stambule. Ar „Žalgirio“ strategas pasikarščiavo be reikalo?
REKLAMA
Netikras zuikis (nuotr. „Nestoras maistas“)
„Vaikystėje niekaip nesuprasdavau patiekalo, pavadinimu „Netikras zuikis“. Kodėl netikras zuikis? Kodėl apskritai zuikis? Tiesa pasakius, ir dabar nelabai suprantu. Nepaisant ...
Šašlykai (Nuotr. Skanūs kasneliai)
Pavasario sezono neįsivaizduojate be garuojančių lauke keptų šašlykų? Tuomet išbandykite šį tinklaraštininkės Ievos rekomenduojamą receptą, kuris mėsą pavers sultinga kaip ...
Makaronai (nuotr. 123rf.com)
Ekspertai atskleidžia, kodėl autentiškas al dente kietumas yra mitas ir kodėl, niekuomet nereikėtų dėti daugiau nei vieno šaukšto padažo. Dailymail.co.uk Giovannis Rana ...
Želės kiaušiniai - stalo puošmena (nuotr. YouTube)
Nežinote, ką paruošti šv. Velykų stalui tokio ypatingo, kas sužavėtų visus? Prisipažinkite, juk kiekviena šeimininkė nori būti tobula. Norime jums padėti - pabandykite ...
Kukuliai su pupelėmis (Gamink su Audrone nuotr.)
Pats metas pradėti galvoti apie maisto idėjas pietums ir vakarienei. Pagaminti troškintų kukulaičių su pupelėmis nebus sunku, o skonis pranoks lūkesčius.  Jums ...
REKLAMA

TELEVIZIJA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų