REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mitinė būtybė, kuri traukia jūsų pasąmonę, gali daug pasakyti apie jūsų stiprius asmenybės bruožus.

Mitinė būtybė, kuri traukia jūsų pasąmonę, gali daug pasakyti apie jūsų stiprius asmenybės bruožus.

REKLAMA

1. Drakonas

Daugelis kultūrų garbina drakonus už išmintį, kurią kadaise jie siūlė prašantiesiems, ir už jų gerumą silpniesiems.

Jei pirmasis jūsų pastebėtas tvarinys yra drakonas, tuomet esate tas žmogus, kuris aplink save skleidžia ramybę. Viso to paslaptis – tai jūsų žavesys, dėl kurio žmonės dažnai susidomi jumis.

Savo požiūrį parodote veiksmais, o ne žodžiais. Esate aistringas ir tikslo siekiantis žmogus. Užuot darydami kažką pinigų ir šlovės labui, atiduodate visas jėgas darbui vien todėl, kad jis jums teikia malonumą.

Žmonės žavisi jumis, bet jūs nieko neįsileidžiate į savo galvą bei mintis. Vietoj to, jūs linkę likti nuošalyje nuo pagyrų bei šlovės, kurių nusipelnėte, ir mieliau leidžiate laiką vienumoje arba su žmonėmis, kuriuos mylite.

REKLAMA
REKLAMA

2. Vienaragis

Jei pirmiausia pamatėte vienaragį, tuomet esate vienas tų žmonių, kurie labiausiai vertina sąžiningumą. Tiesa vaidina svarbų vaidmenį jūsų gyvenime, ir jūs greitai atsikratote manipuliatorių, besistengiančių jumis pasinaudoti.

REKLAMA

Jūs galite atrodyti ramus ir nesutrikdomas, galite elgtis oriai ir su pasididžiavimu, bet tuo metu, kai kas nors jums meta iššūkį ar įskaudina mylimus žmones, tam niekšui parodote visą savo pyktį ir neapykantą. Tuomet niekas negali atremti jūsų pykčio.

3. Sirena

Sirenos yra gražios ir nežemiškos būtybės, tačiau jos garsėja buriuotojų klaidinimu ir savo balsais traukia juos į jūros gelmes, į jų vandens kapines.

Jei pirmiausias jūsų pamatytas padaras – sirena, tuomet esate neįtikėtinai jautrus žmogus, galintis bendrauti su žmonėmis ir būti šalia jų, nepaisant to, ką jie kažkada patyrė.

REKLAMA
REKLAMA

Jūs taip pat esate labai išmintingas ir tiksliai žinote, ką pasakyti žmonėms, kurie kreipiasi į jus pagalbos. Esate ne pagal amžių subrendusi asmenybė, nes praeityje išgyvenote skausmą ir tapote stipresniu nei anksčiau.

Jūsų širdis labai dosni. Esate pasiruošęs savo laiką bei energiją skirti tiems, kurie mainais jums mažai ką gali pasiūlyti. Taip pat pasižymite neįtikėtinai kūrybinga vaizduote, o jus pažįstančius žmones be galo žavi jūsų požiūris į pasaulį ir į galvą užklystančios idėjos.

4. Feniksas

Feniksas yra viena rečiausių mitinių būtybių. Manoma, kad jie yra atkūrimo jėgos įsikūnijimas, nes pakyla iš pelenų.

Jei pirmasis jūsų pamatytas tvarinys yra feniksas, tuomet jūs esate neįtikėtinai optimistiškas žmogus, visada laukiantis naujų galimybių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jūs gebate išlaikyti motyvaciją, kad ir kaip bebūtų sunku, ir net jei visi šansai yra prieš jus, jūs toliau einate į priekį. Niekada nepasiduodate, nes žinote, kad kiekviena problema turi pabaigą, ir kad gyvenimas visuomet suteiks naujų galimybių rasti laimę!

5. Mergina elfas

Elfai yra maži, beveik permatomi stebuklingi padarai, kurie, kaip manoma, gyvena pačiose seniausiose vietose. Jie žinomi kaip kaprizingi ir žaismingi, žmonėms krečiantys įvairiausias eibes.

Jei pirmiausia pamatėte elfą, žinoma, kad esate energingas žmogus, visur atnešantis kažką įdomaus, kad ir kur benuvyktumėte.

Turite natūralų talentą įsisavinti naujus įgūdžius ir mokytis, nesvarbu, kur esate. Tiesą sakant, noras patirti kažką naujo ir įgyti daugiau žinių, leidžia jums susitikti su naujais žmonėmis ir gauti nepakartojamų įspūdžių, nes jūs retai pasakote „ne“ naujovėms ir nuotykiams!

REKLAMA

Jūsų atvira prigimtis daro jus tolerantišku bei supratingu žmogumi.

6. Kentauras

Jei vos užmetęs akį pamatėte kentaurą, esate lyderis iš prigimties, kuris prisiima atsakomybę ir vadovavimo vaidmenis.

Jūs nebijote imtis iniciatyvos situacijose, kuriose kiti žmonės pasimeta ir ieško patarimų. Jūs žinote, kaip suvienyti žmones bendrai veiklai ir motyvuoti juos dirbti kartu, siekiant naujų tikslų. Visada esate komandos žaidėjas, ir nebijote būti atsakingu už komandą. Žmonės gerbia ir žavisi jumis.

Šaltinis: anomalija.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų