REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Kokybiški odos gaminiai kaip rankinės, krepšiai, portfeliai, piniginės, kosmetinės bei kiti, jau daugelį metų neapleidžia populiarumo pozicijų internetinėje prekyboje. Kiekvienais metais vis daugiau žmonių ima vertinti kokybiškas prekes ir vietoje to, kad metų eigoje įsigytų 5 skirtingus gaminius, renkasi vieną, kurio dėvėjimo laikas yra ypač ilgas.

Kokybiški odos gaminiai kaip rankinės, krepšiai, portfeliai, piniginės, kosmetinės bei kiti, jau daugelį metų neapleidžia populiarumo pozicijų internetinėje prekyboje. Kiekvienais metais vis daugiau žmonių ima vertinti kokybiškas prekes ir vietoje to, kad metų eigoje įsigytų 5 skirtingus gaminius, renkasi vieną, kurio dėvėjimo laikas yra ypač ilgas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būtent tuo pasižymi odinės galanterijos prekės – ilgaamžiškumu. Natūralios odos tvirtumas suteikia galimybę vieną gaminį nešioti ilgus dešimtmečius ir būti ramiems, kad šis laikui bėgant nepraras pirminės prekinės išvaizdos bei išliks stilingas. Ilgus dešimtmečius žinomiausi pasaulio mados dizaineriai bei stilistai kuria bei patys nešioja klasikinio modelio, iš natūralios odos pagamintas rankines žinodami, kad šios ne tik yra visų laiko mėgstamiausios bei perkamiausios, bet ir patvariausios. Visi asmenys, pirmenybę teikiantys kokybiškiems bei ilgaamžiams gaminiams žino, jog vos po kelių mėnesių nešiojimo odinė rankinė išliks tokia pati, kaip ir pirkimo metu, nepakeis spalvos ar nesutrūks. Domini Leather prekinis ženklas, internetinėje parduotuvėje turintis daugiau nei 300 skirtingų odinės galanterijos prekių, visiems klientams suteikia galimybę išsirinkti labiausiai patinkantį rankinės, kuprinės, portfelio ar piniginės modelį bei ilgus metus džiaugtis daikto kokybe.

REKLAMA

Natūralios odos gaminiai nereikalauja ypatingos priežiūros, o taip pat visame pasaulyje yra vertinami dėl savo išvaizdos. Tikra oda yra atspari drėgmei, šalčiui, o ant jos atsirandantys nešvarumai yra lengvai nuvalomi. Elegantiški ir kokybiški odiniai gaminiai yra mėgstami tiek moterų, tiek vyrų, o taip pat yra dažomi pačiomis įvairiausiomis spalvomis. Jeigu iki šiol odinius gaminius matėte tik klasikinių juodos ar rudos spalvų, šiais laikais, naudojant pažangiausias technikas, natūrali oda puikiai nusidažo raudona, žalia ar net violetine spalvomis ir laikui bėgant neblunka. Taigi, odinės rankinės, delninės, portfeliai, krepšiai ar piniginės gali būti ne tik klasikinių spalvų, bet ir pritaikytos žaismingą, ryškų įvaizdį mėgstantiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaraisiais metais mados pasaulyje pastebima, jog vis daugiau pardavimų sudaro odinės kuprinės. Jos nebėra nešiojamos tik vaikštant į mokyklos suolą. Nedidelės odinės kuprinės gali būti dėvimos vakarėlio metu, juk taip patogu nesijaudinti dėl savo daiktų saugumo, turėti laisvas rankas ir nejausti diskomforto, nepatogiai rankoje nešantis asmeninius daiktus. Įvairioms amžiaus grupėms pritaikytos odinės kuprinės turi tvirtas rankenas, todėl gali išlaikyti net ir didesnį svorį bei suteikia komfortą nugaros zonoje. Taip pat vis dar didelius pardavimus visame pasaulyje generuoja klasikinio modelio moteriškos rankinės bei vyriški portfeliai, skirti asmeniniam nešiojamam kompiuteriui, dokumentams laikyti. Klasikinių modelių odiniai gaminiai buvo įvardijami kaip vieni stilingiausių prieš šimtmetį, tačiau tokie patys išliko ir mūsų dienomis.

Kadangi odinės galanterijos prekės tvirtos ir nepavaldžios laikui, svarbu atrasti tokią rankinę, kuprinę, krepšį ar portfelį, kuris derėtų prie jūsų kuriamo įvaizdžio. Klasikinių spalvų kaip juoda, ruda gaminiai dažniausiai yra tinkami dėvėti prie bet kokio aprangos stiliaus, tačiau jeigu jūsų akį traukia, pavyzdžiui, raudona klasikinio modelio rankinė, atkreipkite dėmesį, kokių spalvų rūbų deriniai vyrauja jūsų drabužių spintoje. Kokybė, ilgaamžiškumas, patvarumas, lengvas derinimas, stilingumas – viso to dažnu atveju tikisi pirkėjai, rinkdamiesi rankines, kuprines ar kitus odinius daiktus. Gera žinia ta, jog vis daugiau galanterijos prekių gamintojų atsižvelgia į klientų pageidavimus, norus ir siuva tokias rankines, kokių ieško dauguma pasaulio gyventojų. Pasak stilistų, elegantiški, kokybiški ir niekada iš mados neišeinantys odinės galanterijos gaminiai, turėtų atrasti vietą kiekvieno žmogaus spintoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų