REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame astrologinę sekmadienio dienos prognozę 12-ai Zodiako ženklų.

Pateikiame astrologinę sekmadienio dienos prognozę 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Galimos priverstinės išlaidos, netikėtos baudos. Nesivelkite į finansines ar meilės intrigas. Daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui.

Tauras

Būsite priversti atsisakyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime ir veikloje, apriboti savo norus, ambicijas. Vis dėlto rasite išmintingą išeitį iš sunkios situacijos.

Dvyniai

Spręskite problemas dabar, neatidėkite to kitoms dienoms. Kad ir su kuo bendrausite, nebūkite tiesmuki, siekite kompromisų.

Vėžys

Pajusite permainas, kurios ir džiugins, ir gąsdins. Siekite aiškumo, venkite dviprasmybių. Iš jūsų bus daug ir griežtai pareikalauta.

Liūtas

Greičiau pavargsite, tad nepersistenkite, pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo bei sunkių, nemalonių darbų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Esate dėmesio centre ir darote nemenką įtaką artimiems žmonėms bei aplinkiniams. Bet ar išties esate teisūs, parodys šios dienos įvykiai.

Svarstyklės

Nepersistenkite veikloje, nieko nesiekite per jėgą: tai, kas dabar pasirodys labai svarbu, vėliau sukels rūpesčių ar šypseną. Pasistenkite dažniau atsipalaiduoti. Nereikalaukite ypatingo dėmesio iš savo poros.

REKLAMA

Skorpionas

Neskubėkite sakyti „op“, net jei reikalai aiškiai ims judėti jums palankia linkme, mat tai dvilypis metas. Susitikite su tikru draugu.

Šaulys

Stabtelėkite ir pasigilinkite į savo mintis bei elgesį, bendravimą. Mokėkite prisipažinti, kur esate kalti, ir nekaltinti, nesmerkti kitų. Pajusite, ką reikia keisti iš esmės, kas jums žalinga, o kas teikia atsparą.

Ožiaragis

Jums smagu, jūs matote šviesius horizontus. Tai gana palanki diena, nors kol kas nesiimkite radikalių permainų. Galimas dalykas, kad jūsų norai neatitinka galimybių. Ar ne per aukštai kartelė užkelta?

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Pasistenkite neskubėti, gerai viską apgalvoti ir metodiškai parengti. Darbe (jei šiandien tenka dirbti) būsite išradingi, imkitės sudėtingų užduočių. Bendraudami neužsipliekskite dėl niekų, viską spręskite gražiuoju, draugiškai.

Žuvys

Būtinas lankstumas, kompromisai. Pasistenkite įvertinti, ką gero daro jūsų kolegos: ne tik pasimokysite reikalingų dalykų, bet ir įgysite neblogų sąjungininkų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų