REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors savaitgalis jau visai čia pat, tačiau nepamirškite, kad šiandien dar reikės susikaupti darbui. Astrologai pateikia horoskopą 12 zodiako ženklų:

Nors savaitgalis jau visai čia pat, tačiau nepamirškite, kad šiandien dar reikės susikaupti darbui. Astrologai pateikia horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jei jums kas nors nepavyks, nieko baisaus, svarbu, kad suvoktumėte, kam to reikia. Tai iš tiesų šviesus laikas.

Tauras

Gera diena tiems, kurie atsidūrę tarp dviejų ugnių: turite galimybe išlaviruoti nenusvilę. Jei šiandien nepavyks susitarti su tuo, kuo reikia, iki savaitės pabaigos gali tekti susidurti su nenumatytais rūpesčiais šeimoje, patirti didesnių išlaidų.

Dvyniai

Galite sulaukti netikėtos pagalbos, nuoširdaus bei naudingo patarimo. Vis dėlto varginti darbais savęs nereikėtų: mokėkite pasakyti „ne“ neprivalomiems reikalams.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Vėžys

Jūs nenustygstate vietoje, bet įvykių tempas negreitėja. Tiesa, kai kas gali naudingai išsispręsti, jei žinosite kam paskambinti ir kaip pašnekėti. Pasikvieskite į namus geriausius šeimos draugus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tylos, poilsio ir ramybės metas. Nepatartina persidirbti. Neblogas laikas konfidencialiems susitikimams, susitarimams.

Mergelė

Būkite drąsūs, ryžtingi, pakovokite už savo teises ir principus darbe. Tiesa, namuose kovą už principus reikėtų keisti kova už meilę – būkite nuoširdesni sutuoktiniui.

REKLAMA

Svarstyklės

Itin svarbu bus draugų, partnerių palaikymas, tad ir problemas vieniems spręsti nereikėtų, tarkitės, prašykite pagalbos. Būkite dosnūs, ir gyvenimas jums atvers daugiau žavesio.

Skorpionas

Net jei pastarųjų savaičių įvykiai jus verčia vis dar įsitempti, šiandien kai kas pakryps į gera. Tik daugiau bendraukite, kalbėkite. Darbe aiškinkite apie savo projektus, planus, naujas idėjas.

Šaulys

Svarbiems reikalams tvarkyti nėra tinkamas metas, nebent per tarpininkus ar iš namų telefonu. Geriau iš tiesų daugiau laiko praleisti namuose. Vakare surenkite artimiesiems mažą šventę: šio vakaro pokalbiai atvers naujų tiesų, padės geriau vieniems kitus suprasti.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Tai džiaugsmo, nuoširdumo metas. Daug kas klostysis sklandžiai, o jei ir susidursite su kliuviniais, jie bus naudingi.

Vandenis

Tinkamas laikas darbo paieškai, susitikti su darbdaviu ir pan. Tačiau šiandien itin svarbu pareiga šeimai, sutuoktiniui. Pamėginkite (jums tai puikai pavyks) ištaisyti bendravimo klaidas, atlyginti nuoskaudas.

Žuvys

Taikykitės, draugaukite, ieškokite sąjunginių, tarpininkų. Pasikliaukite atsitiktinumu, manevruokite, neužsispirkite. Raskite laiko prisipažinti meilę savo porai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų