Saulėtą pavasario dieną planuojate išsikepti šašlykų? Tuomet siūlome jums šį receptą, pagal kurį mėsa bus itin sultinga ir minkšta.

Šašlykas, marinuotas su kiviu ir medumi

Šašlykas, marinuotas su kiviu ir medumi

Šašlykams reikės: kiauliena: 2 kilogramų; kiviai: 2 (dideli); druska; juodieji ir kvapieji pipirai; prieskonių mišinys šašlykams: trupučio.

Gaminimas:

Iš pradžių supjaustytą mėsą (norimo dydžio gabaliukais) su pipirais bei druska šiek pamaigome, "pamasažuojame" ir paliekame porai valandų.

Paskui smulkiai supjautome kivius, įberiame šaukštelį prieskonių mišinio bei sumaišome su mėsa. Paliekame pastovėti šiek tiek ilgiau valandą.

Po to kepame ant gerai įkaitintų žarijų (iš bėdos galite kepti ir orkaitėje). Patiekite su virtais ryžiais bei šviežiomis daržovėmis.

Pastebėjimas: Iškepusi mėsytė buvo iš tiesų sultinga bei minkštutė.

Šaltinis: worldrecipes.eu

Rasa
2019-04-06 15:28:07
Jei su kiviais palaikysite mėsą valanda, tai is mėsos liks tik košė, su jais laikyti galima nebent 10 minučių
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
niam 2019-05-06 15:03:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Su mineraliniu vandeniu Vytautas liuks šašlykai gaunasi   ATSAKYTI
Oho kokios problemos 2019-04-25 14:32:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Negi patys neturite fantazijos, kad reikia skaityti kitų receptus. Riboti kažkokie :) Plagiatoriai.   ATSAKYTI
Remigijus 2019-04-15 15:13:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Greit su kiviu bet skonio nebera tada saslyko   ATSAKYTI
SKAITYTOJA 2019-04-12 19:51:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Jeigu galvoju kepti šašlykus pvz. šeštadieni, tai aš užmarinuoju antradienį, sudedu į indą su dangčiu ir į šaldytuvą ir kartą į parą permaišau. Geri, minkšti ir sultingi. Vienam kg.mėsos dedu 12gr. druskos, 1 valg.šaukštą citrinų sulčių, 1 valg. šaukštą aliejaus, natūralaus medaus apie valgomą šaukštą, garstyčių arbatinį šaukštelį, pipirų ir 2 skilteles česnakų. Pabandykit, tikrai patiks. Svogūnų nededu.    ATSAKYTI
SKAITYTOJA 2019-04-12 19:54:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Iš pradžių viso medaus nesudėkit, gal jum nepatiks. Medus turi šiek tiek jaustis, bet kad nebūtų saldu.  
Irena 2019-04-07 23:19:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Visiškai pritariu, mėsa įgauna kepenėlių tekstūrą.   ATSAKYTI
vilma 2019-04-07 19:48:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Aš į normaliai užraugtus šašlykus dedu kivio tik kokios 5 min prieš movimą ant iešmų tai šiek tiek suminkština mėsą, bet jeigu net du kivius sudėsi ir dar palaikysi tiek laiko kaip rašo šiame recepte tai tikrai nebus ką kepti o jeigu ir iškepsi tai tikrai nebus skanūs.   ATSAKYTI
Dana 2019-04-11 17:03:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pritariu, receptas neteisingasbuvo isbandyta pagal si recepta. Visa mesa nukrito nua iesmu i zarijas, o jeivu ka ir pagavom, tai buvo neimanoma valgyti, buvo ziauriaineskanu. Nesikartosiu, jusparasete visiskai teisingai.   
Irena 2019-04-07 19:04:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nieko gero tik sugadinta mėsa   ATSAKYTI
Onute 2019-04-07 15:49:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Valgiau viena karta,nes tiesiog buvo gaila ismesti mesa.Niekas nevalge,tiesiog visiems buvo sleikstoko skonio.Tikrai neverta nei kivius gadini,o jie pas mus neiperkami,nei nuo labiau mesa.
-

m
   ATSAKYTI
moteris 2019-04-07 15:20:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
pats puikiausias receptas
jei neisiskaitot recepto iki galo.gaila.   ATSAKYTI
irena 2019-04-06 22:26:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nedekite kvailu receptu
Kyviai mesa padaro kaip besivelencia kose ,o kur svogunai? prieskoniai .kvailesnio dar nera buve   ATSAKYTI
Gytė 2019-04-06 22:57:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Pritariu. Gaunasi prie dantų kambarį košė nuo kivių.   
Nu jau tikrai 2019-04-06 21:49:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Pats šudiniausias receptas.   ATSAKYTI
Nu 2019-04-06 20:55:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Jau ne naujas sitas saslyku marinavimo receptas!Is kokio aulo islindot...?!???   ATSAKYTI
Nu 2019-04-06 17:17:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Mėsos malimas be mėsmalės- kivių pagalba. Po nakties nerasite nė gabaliuko.   ATSAKYTI
Žinia 2019-04-11 13:47:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Taigi rašo,VALANDAI, ilgiau palaikius neskanu  
Rasa 2019-04-06 15:28:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Jei su kiviais palaikysite mėsą valanda, tai is mėsos liks tik košė, su jais laikyti galima nebent 10 minučių   ATSAKYTI
nerijus 2019-04-06 16:46:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
reiks patikrinti ar tiesa sakot
  
Joo 2019-04-06 18:42:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Na aš laikau 2 val. ir jokia košė nesigauna. Na jeigu labai šilta kambaryje tai dedu į šaldytuvą. Tik 2 kg mesos ir 1 kivis ir visi paminėti prieskoniai arba tokie kokie jums patinkaNerašykit nesąmonių jeigu nesate darę.
  
Šašlykas 2019-04-06 23:08:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Nei bandėt, nei rašykit. Ir po poros valandų košės nebus.  

Top Video

100-metį atšventusios dvynės atskleidė paprastą savo ilgo gyvenimo paslaptį
DABAR RODOMA
100-metį atšventusios dvynės atskleidė paprastą savo ilgo gyvenimo paslaptį
DABAR RODOMA
Užfiksuotas šokiruojantis tėvų poelgis su kūdikiu: istorija kelia pyktį
DABAR RODOMA
Berniukas įsiuto dėl mamos poelgio – jo moralas nepaliks abejingų
DABAR RODOMA
Pikantiškas moters elgesys ant automobilio: netrukus buvo sulaikyta
DABAR RODOMA
Užfiksavo šlykšų pabėgioti išėjusios moters poelgį: paviešino, kad sugėdintų
DABAR RODOMA
Po paviešinto įrašo iš darbo mergina buvo atleista – klientai pašėlo
DABAR RODOMA
Laidotuves pertraukė netikėtumas: vyrui teko šokti į iškastą duobę
DABAR RODOMA
Išgyveno nemaloniausią incidentą lėktuve: keleivei prireikė palydovų pagalbos
DABAR RODOMA
Paviešintas įrašas, kaip siuntų darbuotojais apsimetę vyrai surišo šeimą ir ją apvogė
DABAR RODOMA
Moteris patyrė gyvenimo sukrėtimą: su taksi nevažiuos dar ilgai
REKLAMA
Puikusis obuolių pyragas (Nuotr. 7ravioli/worldrecipes.eu)
„Obuolių pyrago receptas paprastas, panašus į tą, kurį visi seniai žino, bet gerai subalansuotos produktų proporcijos garantuoja, kad gausis puikiai. Man net buvo leidę į ...
Moliūgas  (nuotr. 123rf.com)
Ruduo – moliūgų metas. Dietologai ragina rudenį šią daržovę valgyti bent tris kartus per savaitę. Pasak jų – naudingosios moliūgo savybės sunkiai suskaičiuojamos – jis kupinas ...
Orkaitėje kepti varškėtukai (Nuotr. Rasos virtuvės užrašai)
„Mūsų šeimos pamėgti varškėtukai, gal patiks ir jums. Tiesiog imi į rankas ir skanauji“, – sako recepto autorė Rasa. Reikės: Varškės (bet kokio riebumo) – 200 g; Kiaušinio – ...
Rudeninis moliūgų pyragas. Shutterstock nuotr.
Trečiąjį spalio šeštadienį visame pasaulyje įprasta minėti Saldžiausią dieną. Šią šventę kone prieš šimtmetį pasiūlė amerikiečių rašytojas Murėjus N. Rothbardas, tądien ...
Koldūnai su kiauliena ir spirgučiais (Nuotr. Lithuanian in the USA)
„Yra ne vienas koldūnų tešlos gaminimo būdas. Mano mama mėgsta gaminti koldūnų tešlą iš plikytos tešlos, aš esu gaminusi ir iš plikytos, ir iš paprastos, tradicinės tešlos. ...
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų