REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norite sužinoti, ko tikėtis pirmadienį? Pateikiame kovo 25-osios horoskopą vsiems Zodiako ženklams. 

Norite sužinoti, ko tikėtis pirmadienį? Pateikiame kovo 25-osios horoskopą vsiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas

Mažiau kalbų. Kitaip šnekant, jei įtarsite, kad niekuo negalite žmogui padėti, tuščiai nesuteikite vilties. Neskubėkite įsipareigoti: vėliau galite būti šantažuojami šiandien išsprūdusiu pažadu.

Tauras

Nepalankus metas: nereikia nurodinėti, ko nors reikalauti. Stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite viršesnių ar vyresnių asmenų agresijos, atvirkščiai – stenkitės įgyti jus kritikuojančių asmenų pasitikėjimą bei paramą. Nekurkite jokių ilgalaikių planų.

Dvyniai

Sąlygiškai sėkmingas laikas, kai verta spręsti opius klausimus. Vakarą skirkite vaikams, žmogui, kurį mylite.

Vėžys

Tikėtini nesklandumai tiek darbe, tie namie, mat susinervinsite dėl menkniekio, o paskui jau – nemalonumų virtinė. Tad nuo ryto nusiteikite ramiai: juk gyvename netobulame pasaulyje, tad čia negali būti viskas sklandu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tinka bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, ieškoti partnerių, tartis, derėtis. Beje, nesugalvokite vakare kategoriškai pasikalbėti su sutuoktiniu apie jūsų santykius, tai gali būti pabaigos pradžia.

REKLAMA

Mergelė

Bus svarbu nesusitapatinti su rūpesčiais, kurie iš tiesų ne jūsų: kiekvienas turi dirbti savo darbą. Mažiau jaudinkitės dėl kitų, pakaks, jei gerai atliksite savo pareigas.

Svarstyklės

Naudingas metas tiems, kurie žino, kada sustoti, t.y. nepasiduoda azartui. Turite būti atsargesni kurdami planus, su partneriais, taip pat sutuoktiniu, mylimu žmogumi aptardami bendras perspektyvas.

Skorpionas

Geriau nerizikuoti savo reputacija, įtaka, turima padėtimi bei darbu. Nenorėkite nieko pergudrauti. Vakare verta susitikti su tais draugais, kurie jus palaiko, yra jūsų bendraminčiai: jums reikės pailsėti nuo dienos ginčų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Svarbius reikalus aptarkite su draugais, jų kritiškos pastabos padės neprarasti realumo jausmo. Nepraleiskite progos stiprinti draugiškus, partneriškus ryšius, jie bus stabilūs.

Ožiaragis

Mokėkite laukti sau palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo, tyla bus veiksmingiausias argumentas.

Vandenis

Pasistenkite daugiau nuveikti, energijos pakaks. Nepalikite skubių reikalų kitai savaitei, jie gali kuriam laikui įstrigti.

Žuvys

Prieštaringas laikas, nekurkite finansinių planų, taip pat venkite įsipareigoti finansiniuose dalykuose. Nepalanku skolintis iš aplinkinių ar imti kredito. Būkite atsargesni kelyje: galimi netikėtumai.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų