REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įvardijo net kelis Zodiako ženklus, kurių šiandien tyko rimti pavojai

Kovo 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nesitikėkite naudos iš gautų pasiūlymų. Šiandien apskritai neverta rizikuoti pinigais bei turtu. Tikėtinos nenumatytos išlaidos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Niekur neskubėkite, niekam netarpininkaukite, nieko nežadėkite ir neskolinkite (jūsų daiktas gali būti sugadintas, o pinigai negrąžinti), ypač vakare.

REKLAMA

Dvyniai

Svarbu nepersidirbti. Saugokite sveikatą, taupykite jėgas: dėl negeros savijautos būsite linkę susinervinti, veltis į konfliktus. Dėl to pirmiausia nukentės jūsų artimieji. Palanku savo namuose ką nors iš esmės pertvarkyti.

Vėžys

Nors diena sėkminga, iliuzijos bus stiprios, tad būkite atsargesni: galite prarasti budrumo jausmą ir įsivelti į rizikingą avantiūrą.

Liūtas

Dieną reikėtų skirti veiklai ir privalomiems darbams atlikti, taisyti senas klaidas. Būkite kantresni artimųjų atžvilgiu: vakare būsite linkę greitai veltis į ginčus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nors diena gera taikytis, atnaujinti ar puoselėti partneriškus santykius, būsite kritiškai nusiteikę. Patartina dažniau prikąsti liežuvį: verčiau kitų nematyti, negirdėti ir susitelkti tik į savo reikalus.

Svarstyklės

Nesileiskite užvaldomi emocijų, nepasiduokite pirmam impulsui. Geriau venkite bet kokių pokalbių ginčytinomis temomis, santykių aiškinimosi tiek dalykiniais klausimais, tiek širdies reikalais: sureaguosite netinkamai.

Skorpionas

Sėkmingas laikas, tačiau jei įsivelsite į konfliktus, diena nueis perniek. Palankus metas susitikti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, žmonėmis, galinčiais padaryti įtaką jūsų veiklos plėtrai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kaip lengva pastebėti svetimus trūkumus! Ypač nervins artimų žmonių nesupratingumas (ir kitokios netobulumo formos), tik nemanykite, kad jie sugriovė jūsų svajones.

Ožiaragis

Nepasikliaukite sėkme ir draugų pažadais, nerizikuokite pinigais, ypač jei tai paskutinės santaupos ir esate kelionėje ar ilsitės toli nuo namų. Būkite atidesni šeimos narių poreikiams.

Vandenis

Nei aktyviai veiklai, nei naujų darbų pradžiai, nei svarbiems sprendimams priimti netinkamas laikas. Venkite daug kalbėti, nebendraukite su dykinėtojais: tai rimtai sugadins nuotaiką.

Žuvys

Svarbu tinkamai pasirinkti veiksmų taktiką. Nebūkite agresyvūs, mokėkite nereaguoti į provokacijas, ypač vakare. Galimi nenumatyti rūpesčiai dėl artimųjų, namų, ypač jei šiuo metu darote remontą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų