REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien – ilgai laukta diena prieš savaitgalį, taigi sužinokite, ką žada horoskopas 12 zodiako ženklų.

Šiandien – ilgai laukta diena prieš savaitgalį, taigi sužinokite, ką žada horoskopas 12 zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Šiandien savo pastangomis galite neblogai užsidirbti, tačiau ir išlaidų tikriausiai padaugės. Bet kuriuo atveju, pinigų, turto temos šiandien jums bus itin artimos ir svarbios.

Tauras

Tikriausiai teks pasiraitoti rankoves ir pasismailinti liežuvį, nes į jus bus nukreipta nemažai akių ar ausų. Aplinkinius galite nustebinti savo komentarais. Galbūt kažkokia informacija išsklaidys tvyrojusią miglą.

Dvyniai

Jums netrūks sumanumo, ypač ieškant reikalingos informacijos. Tikriausiai rūpės ir artimų žmonių, giminaičių problemos. Mėginsite padėti jas spręsti. Tačiau kitiems neatrodys, kad labai stengiatės, tad sulauksite priekaištų.

Vėžys

Nesunkiai susitvarkysite su įvairiomis užduotimis, nestokosite noro pasireikšti profesinėje veikloje. Gera diena kūrybai, menui. Galbūt teks griežčiau auklėti vaikus, kalbėtis su jais apie moralę, atsakomybę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien sunku tikėtis harmoningo bendravimo, supratimo ir pritarimo, ypač jei nebūsite lankstūs ir nemokėsite nusileisti. Tikriausiai teks atkreipti dėmesį į savo ar šeimos nario, augintinio sveikatos būklę. Saugokitės traumų.

REKLAMA

Mergelė

Tikriausiai aiškinsitės santykius su tais, kurie neduoda jums ramybės ir kaišioja nosį į jūsų asmeninius ar profesinius reikalus. Išlaikykite diplomatiją - nesubtilumas, familiarumas ne padės, o pakenks.

Svarstyklės

Kai kurie dalykiniai ar finansų reikalai, susitarimai kels rūpesčių. Labai svarbu rimtai susikaupti ir tuoj pat susidoroti su iškilusiais sunkumais. Pasistenkite, kad tvarkingi būtų dokumentai, ypač finansiniai.

Skorpionas

Tikėtinas intelektualinis pakilimas, padidės noras ir sugebėjimas planuoti, sisteminti, apibendrinti. Tikriausiai teks bendrauti su mokslininkais, teisėtvarkos atstovais, politikais arba užsieniečiais. Tikėtina, kad išspręsite teisinį kazusą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Regis, teks tvarkyti nuosavybės ir pinigų reikalus, derėtis dėl kainų ir palūkanų. Tuo pat metu jūsų nuotaikos bus konfliktiškos. Rimtų problemų gali kilti dėl jūsų ambicijų ar užsispyrimo. Tai skatins nemalonius debatus.

Ožiaragis

Aktyvi diena. Galite planuoti savo perspektyvas, vykti į kelionę, priimti iš svetur atvykusius specialistus, įtakingus veikėjus, skirti pasimatymus seniems ir naujiems pažįstamiems, organizuoti susirinkimus, kolektyvinius renginius.

Vandenis

Norint pasiekti tikslą, gali tekti kažko atsisakyti arba labiau įsigilinti į aktualų klausimą, veikti užuolankomis. Beje, galite nepastebėti, kad už jūsų nugaros suaktyvėjo slapti priešai. Nesivelkite į intrigas.

Žuvys

Nusimato susitikimai su senais draugais, pažįstamais. Galite gauti pasiūlymų, keisti veiklą, profesiją, komandą. Galbūt teks vykti į masinius renginius kaip žiūrovams ar dalyviams, kažką organizuoti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų