REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis pateiks gausą nemalonių staigmenų. Kas jūsų laukia kovo 21-ą dieną, sužinokite horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Ketvirtadienis pateiks gausą nemalonių staigmenų. Kas jūsų laukia kovo 21-ą dieną, sužinokite horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Dėl lankstumo stokos ar net paiko užsispyrimo gresia nelaimės, nuostoliai. Tikėtinos neplanuotos išlaidos. Galite susidurti ir su prievarta dėl pinigų, todėl patartina delsti.

Tauras

Galite įsivelti į finansinę avantiūrą patikėję kieno nors pažadais. Tai nuostolių, apgaulių metas. Blogas laikas pasirašyti turto dokumentus, sandorius. Netinka aiškintis meilės santykių su antrąja puse.

Dvyniai

Net jei vėluosite, neskubėkite, net jei būsite visiškai teisūs ir iš esmės nesutiksite su pašnekovo nuomone, nesiginčykite: tai bus kaip žirniai į sieną.

Vėžys

Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, tad nepervertinkite savo galimybių. Neskubinkite įvykių eigos tiek tvarkydami reikalus, tiek bendraudami su mylimu žmogumi. Galimos problemos dėl vaikų, neskubėkite ant jų pykti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasistenkite nesivelti į konfliktus, ypač su viršesniais, vyresniais asmenimis, žmogumi, kurį mylite, ar savo vaikais. Pasaugokite sveikatą.

Mergelė

Nepalanki diena, ypač vadovaujantiems asmenims ir vyrams: galite padaryti rimtų klaidų priimdami atsakingus sprendimus, be reikalo susipykti su kolegomis, pavaldiniais. Problemos galimos ir per partnerius, tad atsakingus darbus atlikite patys.

REKLAMA

Svarstyklės

Pasistenkite nuo ankstyvo ryto nusiteikti kuo taikiau, ramiau. Mažiau planuokite: skubėdami tikrai į bėdą pakliūsite. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams ir susitarimams nepalankus metas.

Skorpionas

Ambicijos, užsispyrimas atrodys kvailai, be to, trukdys bendraujant, tvarkant reikalus ar važinėjant automobiliu. Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, taip pat jei neapskaičiuosite laisvo laiko. Mažiau žadėkite, neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti.

Šaulys

Vadovai bus linkę priekaištauti, jų geriau vengti, o svarbų pokalbį atidėkite. Jei gausite vertingų pasiūlymų, apsisprendimą atidėkite bent jau kitai savaitei.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Būkite pasiruošę ne patiems smagiausiems netikėtumams kelyje ir darbe. Didžiausias netikėtumas gali būti jūsų pačių neadekvati reakcija. Jei šiuo metu sprendžiasi jūsų karjeros klausimas, nepamirškite, kad nuo taikumo, geranoriškumo priklausys, ar kilsite toliau.

Vandenis

Neverta imtis atsakingų darbų, tvarkyti piniginių ir turto reikalų. Venkite bendravimo: net per draugus galite nukentėti.

Žuvys

Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti jokių svarbių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi, nesiduokite įbauginami, išprovokuojami, nesivelkite į konfliktus. Niekur neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų